Kuruluş Osman 'Alaaddin Bey' Faruk Aran kimdir? Ömer Faruk Aran'ın oynadığı diziler...

Kuruluş Osman dizisinde Alaaddin Bey karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Ömer Faruk Aran'ın hayatı hakkında bilgiler merak edildi. İşte merak edenler için daha önce Arka Sokaklar'da boy gösteren Faruk Aran'ın biyografisi...

Kuruluş Osman 'Alaaddin Bey' Faruk Aran kimdir? Ömer Faruk Aran'ın oynadığı diziler...
Kuruluş Osman 'Alaaddin Bey' Faruk Aran kimdir? Ömer Faruk Aran'ın oynadığı diziler...
GİRİŞ 22.11.2023 17:44 GÜNCELLEME 22.11.2023 17:44

Ömer Faruk Aran 1995'te İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya geldi. Aslen İzmirli'dir. Şimdilerde 28 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçiren Ömer Faruk Aran ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk alanında kendisini geliştirmek istedi ve hamlelerine buna yönelik yaptı.

Kuruluş Osman 'Nilüfer Hatun' Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı?Kuruluş Osman 'Nilüfer Hatun' Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı?

Üniversite mezuniyetinin ardından Birce Akalay’dan kamera önü oyunculuğu dersleri alan Ömer Faruk Aran yine bu dönem içerisinde ise Haliç Konservatuvarında tiyatro oyununda boy gösterdi. 

Tiyatro oyunlarının yanı sıra dizilerde de rol almaya başladı. Kamera önündeki ilk profesyonel oyunculuk tecrübesini 2018'de Arka Sokaklar dizisi ile yaşadı. Ardından birçok dizide rol aldı.

En son TRT1 ekranında yayınlanan Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Aran, şimdilerde ise ATV'nin bol reytingli dizisi Kuruluş Osman'da rol almaktadır. Dizide Osman Bey'in oğlu Alaaddin Bey'i oynamaktadır. 

ÖMER FARUK ARAN OYNADIĞI DİZİLER

  • 2018 - Arka Sokaklar

  • 2019 - Leke

  • 2021 - İşte Bu Benim Masalım

  • 2021-2022 - Destan

  • 2023 - Al Sancak

  • Günümüz- Kuruluş Osman

Kuruluş Osman 'Orhan Bey' Emre Bey kimdir? Aslen nerelidir? Emre Bey oynadığı dizilerKuruluş Osman 'Orhan Bey' Emre Bey kimdir? Aslen nerelidir? Emre Bey oynadığı diziler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL