Kuruluş Osman 'Nilüfer Hatun' Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı?

Ecem Sena Bayır Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda yerini aldı. dizide Nilüfer Hatun karakterini canlandıran Ecem Sena Bayır'ın oynadığı diziler oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Ecem Sena Bayır'ın biyografisi...

Kuruluş Osman 'Nilüfer Hatun' Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı?
Kuruluş Osman 'Nilüfer Hatun' Ecem Sena Bayır kimdir? Ecem Sena Bayır hangi dizilerde oynadı?
GİRİŞ 09.10.2023 13:45 GÜNCELLEME 09.10.2023 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996'da İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde dünyaya geldi. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Ecem Sena Bayır ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Konservatuvar okumak istedi ancak İstanbul Üniversitesi Dilbilimi Bölümünden mezun oldu.

Ecem Sena Bayır

Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa oldukça meyilli olan Ecem Sena Bayır, üniversiteye devam ettiği yıllarda oyunculuk kariyerine adım attı. 

BKM Mutfak'ta oyunculuk eğitimi alan Ecem Sena Bayır, kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimini 2019'da Organize İşler: Sazan Sarmalı sinema filmi ile yaşadı.

Ardından Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak'ta oyunculuk performansı sergiledi. Sonrasında dizilerde rol almaya başladı.

En son Kardeşlerim dizisinde rol alan oyuncu Bayır, günümüzde ATV ekranında izleyici ile buluşan Kuruluş Osman'da oyunculuk performans sergilemektedir. Dizide Nilüfer Hatun karakterine hayat vermektedir. 

Nilüfer Hatun kimdir ve aslen nerelidir? Nilüfer Hatun'un babası kim? Kaç yaşında öldü?Nilüfer Hatun kimdir ve aslen nerelidir? Nilüfer Hatun'un babası kim? Kaç yaşında öldü?

ECEM SENA BAYIR DİZİLERİ

  • 2019 - Organize İşler: Sazan Sarmalı (sinema filmi) 

  • 2019-2021 - Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak (eğlence programı)

  • 2021-2022 - Destan (dizi)

  • 2022-2023 - Kardeşlerim (dizi)

  • 2023 - Kuruluş Osman (dizi)

YORUMLAR 1
  • Ahmed 7 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyet tarihimizde bir tane olsun bir Türk filmi yapılsın da izleyelim artık. Türkçe film demek Türk filmi demek değil.
    Cevapla