Rüyada para görmek neye işaret? Rüyada kağıt para saydığını görmek nasıl tabir edilir?

Rüyada para görmek, görüldüğü duruma göre çok farklı şekillerde yorumlanabilmektedir. Rüyada kağıt para ve bozuk para görmek tamamen farklı anlamlara geldiği gibi kişinin o anki psikolojisine bağlı olarak da değerlendirilmektedir. Peki rüyada bozuk para görmek ne anlama gelmektedir?

Rüyada para görmek neye işaret? Rüyada kağıt para saydığını görmek nasıl tabir edilir?
Rüyada para görmek neye işaret? Rüyada kağıt para saydığını görmek nasıl tabir edilir?
GİRİŞ 15.10.2021 10:23 GÜNCELLEME 15.10.2021 10:23

Rüyada para görmek tek bir tabire bağlı kalarak yorumlamak doğru olmaz. Rüyasında para gören kişinin parayı gördüğü duruma ve rüyayı kimin gördüğünü de göz önünde bulundurarak değerlendirmek gerekmektedir. Ancak genel olarak rüyasında para gören kişi yakın zamanda karşılaşacağı üzüntü ve kedere yorumlanabilir. Rüyada para görmek yapılan işlerin aksayacağı, elinde bulunan projelerin yarım kalacağı şeklinde delalet eder. 

Rüyada Kağıt Para Görmek

Rüyasında kağıt para gören kişi, sosyal ve iş hayatında ufak tefek sorunlara yaşayarak bazı aksiliklerle karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Yaşanan sıkıntıların ardından kurtulup normal yaşam temposuna dönüleceği rivayet edilir. Bu tip rüyalar uyarıcı niteliğinde olup kişilerin karşılaşacağı sıkıntılar için tedbirli olması konusunda ikaz niteliği taşımaktadır. 
Rüyasında kağıt para bulan kişi ise haksız para kazanmaya delalet ettiği de rivayet edilmektedir. Ayrıca kağıt para bulmak iş hayatında başarılı olacağına, kolay para kazanmaya işaret etmektedir.

Rüyada Bozuk Para Görmek

Rüyada çok fazla bozuk para görmek, kötülük ve hayırlı olmayan işlere işarettir. Gelecek günlerde çekilen sıkıntılara işaret ederken haksız kazancın da habercisidir. Planlan işlerin istenildiği gitmeyeceğini anlamına gelmektedir. Rüyada bozuk para bulmak ise işlerin iyiye ve güzele varacağı, planların işlerin yolunda ve beklenildiği gibi güzel gitmesine delalet eder. Rüyada bozuk para bulmak, rüyada bozuk para görmenin aksine hayra işarettir. 

Rüyada Yerden Para Toplamak

Rüyada kendini yerden para toplayarak gören kişi, rızkının ve bereketinin artacağı anlamına gelmektedir. Rüyada yerlerden para toplayan kişinin gerçek hayatında karşına iyi fırsatların çıkacağına işarettir. Yaşanılan zorluklardan kurtulmaya, bereketli günlerin geleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Para Vermek

Kim rüyasında birini para verdiğini gördüyse, o kişi gerçek hayatında güç sahibi olduğu anlamına gelmektedir. Bolluk ve bereketin parayı veren kişiyle olacağına ve çabalarının karşılıksız kalmayacağına işarettir. Rüyayı gören kişi ister kağıt ister bozuk para versin, gerçek hayatında maddi sıkıntı çekmeden bolluk içinde yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Para Almak

Rüyada herhangi birinden para almak, sağlık ve afiyete işarettir. Rüyayı gören kişinin üzülmesine neden olan tüm durumların yavaş yavaş ortadan kalkacağı anlamına gelmektedir. Rüyasından para aldığını gören kişi, içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan bir yakını vasıtasıyla kurtulacağına işarettir.

Rüyada Para Yırtmak

Rüyada para yırttığını gören kişi, içten içe rahatsız olduğu ve vicdan azabı duyduğu konudan sonunda kurtulacağı anlamına gelmektedir. Hayırlı bir rüyadır ve kişinin sıkıntılı olduğu durumdan kurtulacağına işaret eder. 

Rüyada Para Kaybetmek

Rüyada para kaybettiğini gören kişi, iş hayatında atılmaması gereken adımlar ve yapılmaması gereken hatalar yaparak sıkıntıya düşeceği anlamındadır. Rüyayı gören kişinin maddi manevi sıkıntılı bir süreçten geçeceğine işaret ederek yaptığı hataları gözden geçirerek kendine çeki düzen vermesi gerektiğinin ikazıdır.

Rüyada Para Saydığını Görmek

Rüyayı gören kişinin hayatında beklenmedik ama güzel olayların olacağına ve hedeflerinin dahi ötesinde güzelliklerle karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Küçük başladığı işlerde tahmininden çok daha fazlasını başararak ilerleyeceğine işarettir. Rüyada bozuk para saymak, rüya sahibinin beklentisinin çok üstünde güzellik ve bollukla karşılaşarak bereketli günleri işaret ederken, rüyada kağıt para saymak, hüzünlü ve dertli günlerin yakın olduğunun haberini vermektedir. 

Rüyada Para Çalmak

Rüyada para çalmak sanıldığının aksine hayırlara yorumlanmaktadır. Bir yakının derdiyle dertleneceği, onun haline iyi gelecek işler yapmak için uğraşacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca bu rüyayı gören kişinin etrafında onun farkında olmadığı bazı işlerin döneceğine işaret edilmektedir. Bundan dolayı rüya sahibinin daha dikkatli olması konusunda uyarı niteliğinde bir rüyadır. 

Rüyada Cüzdan Görmek

Rüyada para cüzdanı görmek, kişinin istemediği işlerin etrafında yer aldığına işaret etmektedir. Rüyada cüzdanını kaybeden kişinin yakın zamanda tadını kaçıracak bir olayın yaşanacağı anlamına gelirken, rüyasında cüzdanını bulan kişi, sağlıklı ve sıhhatli bir ömür geçireceğine işaret etmektedir. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Para Görmek

NABLUSİ: Rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen bir sözdür.
Bir kimse rüyada gümüş para yuttuğunu ve abdest bozarken para çıkardığını görse, o kimsenin zındık ve Allah (C.C.)'ı inkar eden birisi olduğuna delalet eder.
Para, alçak söze, dostlarıyla karşılaşıp görüşmeye, feryad etmemeye ve şerre delalet eder.
İBN ŞİRİN: Bakır vs.den basılmış para görmek; kavga, gürültü ve dedikodudur. Yanında çok sayıda para gören, üzülür. Evindeki paraları sokağa attığını gören, sıkıntıdan kurtulur. Para bulan, herhangi bir sebeple sahip olan; biriyle kavga eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı