Rüyada büyük karpuz görmek ne demek? Rüyada karpuz dilimi görmek neye işaret?

Rüyada karpuz görmek, genel olarak hayırlı bir rüya olsa da rüya sahibinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak yorumlanması gerekmektedir. Rüyada karpuz tarlası görmek bereket ve hayırlı iken karpuz kesmek maddi sıkıntıya işaret etmektedir. Peki rüyada karpuz almak hayırlı mıdır?

Rüyada büyük karpuz görmek ne demek? Rüyada karpuz dilimi görmek neye işaret?
Rüyada büyük karpuz görmek ne demek? Rüyada karpuz dilimi görmek neye işaret?
GİRİŞ 09.03.2022 10:17 GÜNCELLEME 09.03.2022 10:18

 Rüya tabircilerin yorumlarına göre karpuz peygamber meyvesi olarak kabul edilir. Bundan dolayı hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada karpuz görmek, rüya sahibinin çok dolu olduğuna, her şeyi içine attığına, sıkıntılarını kimseye söylemediğine işaret etmektedir. Rüyada kesik karpuz görmek, rüya sahibinin içini açacağı ve sıkıntılarını paylaşacağı kimseler olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada karpuz görmek görüldüğü duruma göre hem hayırlı hem de sıkıntıya tabir edilebilir. Bundan dolayı rüya sahibinin rüyasını tam olarak nasıl gördüğüne dikkat etmesi gerekmektedir.

Rüyada Karpuz Kesmek

Rüyada karpuz kesmek, rüya sahibinin bir toplulukta söz sahibi olacağına, itibarının artacağına işaret eder. Bıçak, güç ve kuvvet anlamlarına geldiği için rüyayı gören kişinin karar sahibi bir kimse olduğuna ya da olacağına yorumlanmaktadır. Bazı alimlerin yorumlarına göre ise rüya sahibinin maddi kesintiye uğrayacağına işaret edilmektedir. 

Rüyada Karpuz Yemek

Rüyada karpuz yemek, rüya sahibinin çok alıngan ve hassa bir kimse olduğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin duygusal bir dönem geçireceği ve bundan dolayı herkesin her dediğine aşınacağına yorumlanmaktadır. Rüyada karpuz yemek, rüya sahibinin çevresine kıskanç ve fesat kimselerin varlığına işaret etmektedir. Rüya sahibinin arkasından kötü konuşacaklarına ve hatta iftira dahi atabileceklerine işaret eder. 

Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek

Rüyada karpuz çekirdeği gören kişinin keyfine, boğazına ve lüksüne düşkün olduğuna işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin borç içinde olsa dahi yaşam standartlarından ödün vermediğine ve hala lüks içinde yaşamaya çalıştığına delalet etmektedir. Rüyada görülen karpuz çekirdeği dünya malından ve zevklerinden istifade etmeye yorumlanmaktadır.

Rüyada Karpuz Almak

Rüyada karpuz aldığını gören kişinin uzun zamandır mücadele ettiği işlerde başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin tüm vaktini ve enerjisini harcadığı projelerde istediğini elde edeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada karpuz almak istenilen başarıya ulaşmaya ve hedeflerin gerçekleştirilmesine delalet eder. 

Rüyada Karpuz Tarlası Görmek

Rüyada karpuz tarlası gören kişinin çok fazla para kazanmasına işaret eder. Rüya sahibinin eline çok para geçeceğine ve bununla birlikte başka para getirecek işlerinde habercisi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada karpuz tarlası görmek, bereket ve bol kazanç demektir. Rüyayı gören kişinin kalabalık ve büyük bir ailesi olduğuna, ailesiyle birlikte bereketli ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada Karpuz Dilimi Görmek

Rüyada karpuz dilimi görmek, rüya sahibinin maddi gücünün yetersi kalmasından dolayı almak istediği şeyleri yavaş yavaş tamamlayacağına, kendine sıkmadan halledeceğine işaret etmektedir. Rüyada karpuz dilimi görmek, rüya sahibinin ayağını yorganına göre uzatan dikkatli bir kimse olduğuna delalet etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Karpuz Görmek

Seyyid Süleyman: Karpuz görmek kavun görmekten hayırlıdır. Küçük karpuzlar, büyük karpuzlardan daha iyidir. Tatlı karpuz hayır ve menfaattir.

Kirmani: Mevsiminde karpuz görüp yemek; sıkıntıdan kurtulmaktır. Hanesinde birçok karpuz gören, musibete düşer. Fakat, bir rivayete göre, malı artar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...