Roth'tan Gezi Parkı ile ilgili komik savunma

Alman siyasetçilerin bile tepki gösterdiği Almanya Yeşiller Partisi Genel Başkanı ve Federal Meclis Milletvekili Claudia Roth'un Gezi Parkı savunması oldukça komik... Roth, Gezi Parkı'ndaki olaylara 'tesadüfen' katıldığının imasını verdi.

Roth'tan Gezi Parkı ile ilgili komik savunma
Roth'tan Gezi Parkı ile ilgili komik savunma
GİRİŞ 19.06.2013 07:14 GÜNCELLEME 19.06.2013 08:22
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

''GEZİ PARKI'NDA VAKİT GEÇİRİYORDUM''

Alman basının Claudia Roth'un Türkiye'de bulunmasını eleştiren haberler üzerine açıklama yapan Roth, Türk-Alman Parlamenterler Birliği temsilcisi üyesi olarak gösterilere katılma hakkı ve görevi olduğunu dile getirdi. Gösterilere katılmadığını ileri süren Roth, "Amacım kaldığım otelden Taksim Meydanı'na gitmekti. İnsanların toplandığını gördüm. Gezi Parkı'nda konser olduğunu gördüm. Zaten oraya gitmek istiyordum. Dostlara rastladım. Eskiden tanıdığım arkadaşlarla görüştüm. Orada vakit geçiriyordum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 46
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    HEM TÜRKİYE'Yİ AB'YE istemiyorlar,hem de. TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZ BİR ÜLKE OLMASINI HAZMEDEMİYORLAR.TÜRKİYE bizimle aynı statüde olmasın sadece istediklerimizi yaptırmak amaçlı müzakere yapar gibi görünüp ülkeyi baskı altına alma girişimleriyle ülkemizde,huzuru sağlamaya çalışan güvenlik güçlerimize karşı huzuru bozanlarla beraber olabilme hakkı olduğunu sanan , bir kendini ve haddini bilmez olduğunun ispatıdır.Bunlar demek ki düzen değil kargaşa çıkaranları ,her değere yapılan saygısızlıkları,şiddet uygulayanları,özgürlüğün ve demokrasinin ne anlama geldiğini bilmeden sadece ben varım başka hiçbir değer veya farklılıklarla eşitlik istemiyorum,ben böyle ne kadar çirkin olabiliyorum,bak sizlere ne güzel servis yapıyorumları çok seviyorlar! Ama unutmayın ki bunlar TÜRKİYE'DE çok küçük bir topluluk,işte o yüzden bütün planlar suya düştü. BAYAN ROTH ÇOK AYIP ETTİN BU ÜLKENİN ÇOĞUNLUĞUNA! BEYANLARINIZI KINIYORUM!
    Cevapla
  • Ali Mert 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir Zaman. Bir Zamanlar Sayın Bakanlarımızdan Birisi Bu Kadına Bir Sıfat Yakıştırmıştı.Bunun Ne Kadar Doğru Olduğunu Zaman Gösterdi.
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Beyin hücreleri zedelenmiş olanlar bu haberi okusun. CHP, Ak Partiyi Avrupa ve Amerikan uşağı olmakla suçluyordu, şimdi kim kimin uşağı olduğu net ortaya çıktı.
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Sözde yeşil!. sözde halkçı! O zaman niçin Asya-Afrika-Ortadoğuda ezilen %99 halkın yanında, % 1 tekelin ekonomik işgalleri karşısında değilsiniz?
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    teessüf!. tesadüfen orda biteldeymişş. tesadüfen gezi parkına gezintiye çıkıyomuşş. tesadüfün daha ilginç olnına bakınız eski dostlarıyla da karşılaşmışş. kim acaba bu eskii dostçukları. söylediği zehir dolu lafu güzafları da tesadüfen ağızcığından uçuşuvermiştir güzel ülkemin mavi göklerine. tesadüfünü yesinler senin. bi tesadüf bizim köydeki hacı musaya rastlasan acayip tesadüf olurdun. tesadüfen şu alman büyük elçiliğinin ve chp genel merkezinin önüne elinde bi çuval nohut gibi çakıl taşıyla birkaç milletini seven eylemci dursa ve her beş dakikada bir bir çakıl taşını atsa... nasıl olsa mahkeme de sokakları yakıp yıkmayı da eylem özgürlüğü ilan etti. kimseye zarar vermeden sadece binanın bahçesine doğru küçük nohut danesi kadar çakıllar atsak. işte böyle bir hayal kurayım dedim. bu hayalin Türkiyede olan hiç olaylarla bağlantılı bir gerçekliği yoktur. Bay KK ve alnından öpüyor k. roth
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler