Davutoğlu başkanlığındaki zirve sona erdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde bir güvenlik zirvesi düzendi.

Davutoğlu başkanlığındaki zirve sona erdi!
Davutoğlu başkanlığındaki zirve sona erdi!
GİRİŞ 22.11.2015 15:01 GÜNCELLEME 22.11.2015 17:43
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Suriye'de Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Bayırbucak bölgesinde yaşanan çatışmalar, başkent Ankara'nın da yakın takibinde.

Konu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen güvenlik toplantısında ele alındı.

Çankaya Köşkü'ndeki 14.15'te başlayan toplantı yaklaşık 40 dakika sürdü. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın yanısıra üst düzey askeri ve istihbarat yetkilileri de katıldı.

Toplantıda, Türkiye sınırına kaçan Türkmenlere yapılacak insani yardımın da ele alınması bekleniyordu.

Davutoğlu dün de Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı ile görüşerek, Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik saldırılarla ilgili bilgi almıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 69
  • huseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    vatandas Allah senden razi olsun cok iyi analiz etmissin. yazdiklarinin tamamina katiliyorum.Aslinda keske bizim muhalet partileri helal sut emmis olsalar bunlari dile getirirler.ancak o zaman yeniden kullerimizden dogariz.Ama bizdeki muhalet partilerinin chp mhp hdp tek derdi islam kuran hz peygamber.bunlar hacli zihniyeti tasiyan kani bozuklar.senin dile getirdiklerini muhalefet partileri dile getirdigi gun o gun bizim gunumuz
    Cevapla
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    11) Dispolitikada Müttefik bulunmasi cok önemlidir. Eger karsinizda 10 Düsmaniniz varsa ve sizin sahip oldugunuz Resours lar ile (Kaynaklar ile) sadece 3 ile mücadele etmeye gücünüz yetiyorsa, o zaman yenebileceginiz düsmanlarinizi fokusunuza alip bunlar ile bütün gücünüzü bir noktaya odaklayip (Wolfgang Mewes EKS (Engpasskonzentrierte Verhaltens- und Fürungsstrategie)) savasmali ve diger düsmanlarinizi yenmek icin Müttefikler bulup bunlardan yardim almalisiniz. Tarihte hic bir bir Ülke/ Lider bütün dünyaya karsi olan bir savasi kazanamamistir.
    Cevapla
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    9) Yerli bir Muhalefet (CHP,MHP, HDP) olusturmamiz lazim. Vatanini her firsatta bölmeye calismayan aksine hükümete yapisal elestirilerle ve alternatif Projelerle Ülkemizin gelismesine ve Milletinimizin birlesmesine katkida bulunacak bir Muhalefet olusturmamiz lazim. 10) Muhalefete karsi daha uzlasmaci bir dil kullanilmasi ve Türkiyedeki bütün etnik unsurlari kapsayici tavirlar sergileyip siyaset yapilmalidir.
    Cevapla
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    7) Yerli olmayan Sermaye (Tüsiad) zayiflatilmali ve orta-uzunvadade ortadan kaldirilmali (ayni zamanda yerli sermaye Müsiad güclendirilmeli) 8) Yeni Vatansever bir nesil yetistirmemiz lazim. Bu manada kilit rolü oynayacak olan bakanlik Milliegitim bakanligidir. Devleti ve Milleti ile barisik, dini degerlerine bagli, bati degerlerini yüceltmeyen ve kendi degerlerine üstün görmeyen bir nesil yetistirmemiz lazim.
    Cevapla
  • Vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    6) Mülteciakini dolayisiyle bizimle her ne pahasina olursa olsun masaya oturmak zorunda olan Avrupadan (özellikle Almanyadan) mümkün oldugunca fazla taviz alinmalidir: Avrupanin yillardir Türkiyeye vermeyi red ettigi PKK, DHKP-C vs. li Teröristlerin iadesi ve bunlara verilen Maddi ve Manevi destegin cekilmesi; Sivil Toplum Kuruluslari araciligi ile PKK ve onun Siyasi uzantisi HDP ye verilen her türlü destege derhal son verilmesi; Avrupa Birligine Üyelik sürecinin hizlandirilmasi ve Vizelerin kaldirilmasi; Türkiye ve Avrupa Birligi arasinda 1996 yilinda imzalanmis olan Avrupa Birligi Gümrük anlasmasinin ya sonlandirilmasi yada yerli üreticiyi güclendirecek sekilde yenilenmesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
Memur ve emeklilerin beklediği dört aylık enflasyon farkı netleşti