Demirtaş'ı Başbakanlık Ofisinde ağırladı!

Yunan Başbakan Aleksis Çipras tarafından kabul edilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, başbakanlık ofisinde ağırlanıyor.

Demirtaş'ı Başbakanlık Ofisinde ağırladı!
Demirtaş'ı Başbakanlık Ofisinde ağırladı!
GİRİŞ 15.02.2016 14:41 GÜNCELLEME 15.02.2016 14:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Yunan Başbakan Aleksis Çipras'ı parlamentosundaki ofisinde ziyaret etti.

BAŞBAKANLIK OFİSİNDE AĞIRLANIYOR

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Atina'ya geldi. Yunan Başbakan Aleksis Çipras ile saat 13:00'te parlamentodaki başbakanlık ofisinde başlayan görüşme devam ediyor. 

Demirtaş'a Yunan parlamentosuna gelişinde HDP heyeti ile birlikte iktidardaki Radikal Sol İttifak (Syriza) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısını Yiannis Bournous eşlik etti.


Demirtaş, akşam saatlerinde ise Atina Gazeteciler Cemiyeti'nde bir konuşma yapacak.

YORUMLAR 14
  • Akl-ı Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Cipras demirtaşa demirtaş çiprasa güvense hepsi bir olsa ne yazar. Al birini vur ötekine sen kendi ülkeni düzelt önce bu pozları bırakta. Demirtaşta madem Kürt kardeşlerimi temsil ettiğini söylüyor ne işin var yunanistandanmı temsil ediosun Kürt kardeşlerimizi. Devlet görüşmesimi resmi görüşmemi bu ne işin var oralarda. Gel derdini milletle paylaş
    Cevapla
  • kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    ikiside yangelipyatan hayirsiz milletten
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    iki nursuz bir araya gelmiş ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız.
    Cevapla
  • Son Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Hainler ve kalleşler bir arada şaşırdık mı hayır. niye TBMM görevini yapmıyor, asker polis şehit olurken bu hainler neden bu kadar rahat hainlik yapabiliyor.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın hükmet içişleri bakanı bu adamlar gözümüze baka baka saga sola gidip bizi satıyorlar,ülkemizi pazarlıyorlar,bu adamları içeri atmadan bu memleket rahat etmez,zira dünyada her ülke muhalifleri içeri atarak kurtuldu en son mısır v.s.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin operasyonu öncesi PKK'dan şeytani Irak planı!
Şehadet haberi Kudüs şehidinin evine ulaştı!