Bulgaristan'dan Türkiye ve Yunanistan'a uyarı!

Bulgaristan, komşuları Türkiye ve Yunanistan'ı, Arda ve Meriç nehirlerinin beklenen ağır yağışlarla taşmasıyla su baskınları ihtimaline karşı uyardı.

Bulgaristan'dan Türkiye ve Yunanistan'a uyarı!
Bulgaristan'dan Türkiye ve Yunanistan'a uyarı!
GİRİŞ 25.07.2018 16:34 GÜNCELLEME 25.07.2018 17:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bulgaristan’ın Türkiye ve Yunanistan’ı uyardığı aktarıldı. Tarihinin en büyük felaketlerinden biriyle mücadele eden Yunanistan’ı ve Türkiye’yi Bulgaristan Dışişleri bakanlığının uyardığı ifade edildi.

Bulgaristan dışişleri bakanlığının uyarısında, Arda Nehri üzerindeki Ivaylovgrad barajının beklenen yağışlarla önümüzdeki birkaç gün içinde taşmasının muhtemel olduğu bildirildi. Arda Nehri, doğudan Yunanistan topraklarına giriyor ve Türk-Yunan sınırında Meriç Nehri’ne karışıyor.

 

 

Bulgaristan, sık sık taşan Meriç Nehri’nde, Türk sınırına yakın Bulgar kenti Svilengrad yakınlarında da taşkın meydana gelebileceği uyarısı yaptı. Ağır yağışlar üzerine Bulgar makamları bazı vilayetlerde olağanüstü durum ilan etti. Teteven kasabasında dün sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR 4
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde Bulgaristanı uyaralım.Eğer ülkenizde fetöcüler ve okulları varsa derhal müdahale edin.Çünkü onlar melek yüzlü şeytanlar.Amaçları yapılandığı ülkenin yönetimini ele geçirmek.Şayet inanmazda bu fetöyü küçümserseniz darbe yapılınca zaten öğrenirsiniz.
    Cevapla
  • soner 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanlıların tarihinin en büyük felaketi İzmirden denize dökülmeleridir...
    Cevapla
  • Sezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış tarih
    Cevapla
  • Demokrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul'u Trakya'yi Temmuz ayinda sel aliyor, Atina yandi kavruldu. Allah sonumuzu hayretsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı