Yaptırımlar kalktı, Papa ile görüşmeye gidiyor

Reuters'a konuşan diplomatik kaynaklar, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İtalya ve Fransa'ya bir seyahat düzenleyeceğini aktardı.

Yaptırımlar kalktı, Papa ile görüşmeye gidiyor
Yaptırımlar kalktı, Papa ile görüşmeye gidiyor
GİRİŞ 18.01.2016 12:18 GÜNCELLEME 18.01.2016 17:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Reuters'a konuşan diplomatik kaynaklar, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin İtalya ve Fransa'ya bir seyahat düzenleyeceğini aktardı. Buna göre Ruhani, 25 Ocak'ta İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ve İtalyan iş adamlarıyla; 26 Ocak'ta ise Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis'le bir araya gelecek. 

Ruhani'nin Avrupa gezisinin ikinci durağı Fransa'ya 27 Ocak'ta gideceğini belirten kaynak, bu ziyaretin kaç gün süreceğine ilişkin bilgi vermedi. Öte yandan Sputnik'e bilgi veren Fransız kaynaklar, Ruhani'nin 28 Ocak'ta Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius ile görüşeceğini belirtti.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin kasım ayı içinde Fransa'ya gideceğini açıklanmış, ancak Paris'te 130 kişinin hayatını kaybettiği saldırıların ardından bu ziyaret iptal edilmişti.

YORUMLAR 3
  • hursit dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    bizden de biri gidip el falan öpmüştü di mi.. onlar iran düşmanıydı bunlar iran.. ve hepsi, papanın huzuru alisinde . ulan secde edin de anlıyalım ne olduğunuzu bari.
    Cevapla
  • Turk 8 yıl önce Şikayet Et
    Papa gene iyi sizler daha kötüsünuz en azından dine karışmıyor
    Cevapla
  • 007 8 yıl önce Şikayet Et
    git babanla görüs zaten ikinizde aynısınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!