Newsweek'ten skandal Erdoğan paylaşımı

ABD'nin ünlü dergilerinden Newsweek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yeni bir skandala imza attı.

Newsweek'ten skandal Erdoğan paylaşımı
Newsweek'ten skandal Erdoğan paylaşımı
GİRİŞ 17.05.2017 22:49 GÜNCELLEME 17.05.2017 22:49
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Dergi, 15 yaşındaki siyahi bir çocuğu öldüren polis memuruyla ilgili soruşturma haberinde Erdoğan'ın görselini kullandı.Amerikan haber dergisi Newsweek beyaz bir polis memurunun siyahi genci öldürmesiyle ilgili açılan soruşturmaya dair haberinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görselini kullandı.

Son günlerde sık sık Türkiye aleyhinde karapropaganda haberlerine imza atan Newsweek'in paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Twitter'dan onlarca kişi söz konusu görsele tepki vermesine rağmen, Newsweek paylaşımı silmedi.

ABD'nin Dallas kentinde 15 yaşındaki Jordan Edwards polisin ateş açması sonrası hayatını kaybetmişti. ABD medyasında büyük tepki alan cinayetle ilgili beyaz polis memuru Roy Oliver gözaltına alınmıştı.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ'cülerin Amerika'daki sesi haline gelen Michael Rubin, Newsweek'te "Erdoğan, Avrupa'ya suikastçiler mi gönderecek" başlığıyla skandal bir yazı kaleme almıştı. Rubin "Avrupalı liderlerin, Türkiye'den gelen son tehididi ciddiye alması gerekiyor. Türk basınında mafya olarak bilinen milliyetçi Sedat Peker, geçtiğimiz günlerde Avrupa'daki istikrarı bozmak için diasporayı kullanmakla tehdit etti." demişti. Rubin, Sedat Peker'in Avrupalı başbakan ve bakanları öldürtmek istediği iddiasında da bulunmuştu.

 

YORUMLAR 19
  • Sakaryalı Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Çaresizliklerinin dışa yansıması.
    Cevapla
  • ihsan 6 yıl önce Şikayet Et
    abd deki türk büyük elçiliği bu rubini niye mahkemeye vermiyort uyuyormu dış işleri dikkat
    Cevapla
  • Çiğdem 6 yıl önce Şikayet Et
    Onların bu kini bizim Reise olan sevgimizi ve bağlılığımızı daha da arttırıyor Güneş balçıkla sıvanmaz İtler ürüsün dursun kervan yürüyecek EvelALLAH
    Cevapla
  • son osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bu itlerin sesi kapı önünden bile duyulmuyor vız gelir tırıs gider, yoluna bak reis yanındayız
    Cevapla
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin aajanlarınız ortadoğuyu asyayı afrikayı kan gülüne çevirdiler siz katil olmiyormusunuz be yezitler yetmedimi içtiğiniz müslüman kanı elbet bir gün bunların hesabı sorulacaktır.
    Cevapla
  • sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    korkmuyorlar titriyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü