Kürt Şahinleri Tugayı Türk bayrağıyla görevde

Özgür Suriye Ordusu bünyesindeki Hamza Tümeni'ne bağlı Kürt Şahinleri Tugayı'nın Afrin'deki kent merkezinin kuşatmasında ve meskûn mahal savaşlarında yer alması planlanıyor.

GİRİŞ 05.03.2018 11:25 GÜNCELLEME 05.03.2018 11:40
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kürt Şahinleri Tugayı Genel Komutanı Hasan Abdullah Kulli, "Biz, Azez bölgesinin Kürtleriyiz. Afrin'deki halkımızı, PKK zulmünden kurtarmaya gidiyoruz. Yıllarca bu coğrafyada Kürt, Türk, Arap hep birlikte kardeş gibi yaşadık. Afrin'i almadan dönmeyeceğiz" diyor.

HALKIM İÇİN ...

 

Kürt halkını teröristlerden kurtarmak için ÖSO'ya katıldığını söyleyen tugay üyesi Ali Ramo "Ben Halep Kürdüyüm. Suriye'nin bütünlüğü için mücadele eden ÖSO'ya katıldım. Halkımı PKK/YPG esaretinden kurtaracağız" dedi. (Sabah)

YORUMLAR 26
  • 12345 6 yıl önce Şikayet Et
    müslüman kürtler hristiyan kürtlere karşı .
    Cevapla
  • tarik Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Her Biji, Selahaddini Eyyubinin Torunları Allah muzaffer eylesin
    Cevapla
  • karakeçili 6 yıl önce Şikayet Et
    neden bu kavmiyetcilik ? kürt olunca bir özelliği mi oluyor ? türkmenler neden hic haber edilmiyor? ösonun saflarında savaşan orta Asya Türkleri neden haber edilmiyor? maksat gaye nedir ?
    Cevapla
  • ahsen 6 yıl önce Şikayet Et
    siz hiç kendi ırkınızla savaştınız mı.şu anda kürtler din iman adalet insanlık için mecburen kendi ırklarıylala savaşmak zorundalar.bunun ne kadar ağır ne kadar sorumluluk verici olduğunun farkında mısınız.türk ırkı ne kadar asilse kürt ırkı da o kadar asildir.bunu bir TÜRK olarak söylüyorum.
    Cevapla
  • helal olsun 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. sizlerin yardimcisi olsun.pkkdan en cok zarar gorwenler kürtlerdir.kürtsen hele bir de müslümansan pkkdan en cok sen zarar gorursun.cunku onlar hem dinimize hakaret ederler hem de senin dinini terkedip onlara gecmeni isterler.sen nasil kürtsün bizi nasil desteklemezsin derler.desteklemezsen malina ailene zarar verirler.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    İşte Kürt kardeşlerimiz.. İşte İslam'ın Son ve güçlü Sancağı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu