Rus televizyonunda büyük skandal!

Rusya’daki devlet televizyon kanalı “Rossiya-1”'de gösterilen bir fotoğraf şüphe çekti. Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un 31 Mayıs K.Kore ziyareti sonuçlarının değerlendirildiği “Haftanın gelişmeleri” programında Kim Jong Un güler yüzlü gösterilmesi photoshop şüphesine yol açtı.

GİRİŞ 05.06.2018 10:49 GÜNCELLEME 05.06.2018 11:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lavrov ile Kim’in tokalaşırken çekilen fotoğrafı mercek altında inceleyen Rus bloggerlar, devlet televizyon kanalının sunucusu Dmitriy Kiselev arkasındaki fon görüntüde Kuzey Kore liderinin gülümsediğini fark etti. O gün çekilen resimler tek tek tarandığında ise Kim’in hiçbir karede gülmediği, hatta oldukça somurtan yüz ifadesiyle çıktığını fark etti.

Kuzey Kore lideri Kim’in yüz ifadesinin photoshop ile değiştirildiği iddialarının yayılması üzerine Rus devlet televizyon kanalının yöneticisi ve sunucusu Kiselev ilginç bir savunma yaptı. Fotoğraf karesi üzerinde oynandığını katiyetle ret eden Kiselev, "Fotoğrafla kesinlikle oynamadık. Biliyorsunuz günümüz fotoğraf makineleri saniyede onlarca kare çekebiliyor. Bizim programda kullandığımız fon resmi da işte bu anlık çekilen farklı karelerden biri" savunmasını yaptı.

 

 

YORUMLAR 1
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    güldü mü gülmedi mi? al başına yeni bir kaos!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
2 bin yıldır kırılmayan fay: 'Yakın bir zamanda' diyerek uyardı!