Avrupa'nın göbeğinde felaket: En az 30 ölü

İtalya’da 20 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan fırtına, 14 milyon ağacı devirdi. Fransız haber ajansı AFP'nin İtalya İtfaiyesinin açıklamasında aktardığına göre ise, Sicilya'da ani gelişen su baskınlarında en az 10 kişinin yaşamını yitirdiğini duyuruldu.

GİRİŞ 04.11.2018 10:51 GÜNCELLEME 04.11.2018 11:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya'nın kuzeydoğu bölgelerinde fırtına ve yağış etkisini sürdürmeye devam ediyor. Beş gündür etkili olan kötü hava koşulları 20 kişinin hayatını kaybetmesine neden olurken, fırtınanın Alp ve Dolomiti dağlarının bitki örtüsüne de büyük hasar verdiği kaydedildi.

Belluno kenti yakınlarında, itfaiyenin havadan çektiği görüntülerle bir çam ormanının yerle bir olduğu ortaya çıktı. Trento Alto Adige ve Veneto bölgelerinde saatte 180 kilometre hıza ulaşan fırtına binlerce karaçam ağaca zarar verdi. Bölgede yaklaşık 14 milyon ağacın fırtına sebebi ile devrildiği belirtildi.

 

 

Fransız haber ajansı AFP'nin İtalya İtfaiyesinin açıklamasında aktardığına göre ise, Sicilya'da ani gelişen su baskınlarında en az 10 kişinin yaşamını yitirdiğini duyuruldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • KaFKaS CePHeSi 5 yıl önce Şikayet Et
    devrilen 14 milyon ağacı mobilya yapar satarsınız. made in italy
    Cevapla
  • Bingöl 5 yıl önce Şikayet Et
    Yine ekin devrildi yine ekin ağaç ek ağaç gibi bekleme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt