ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda kişi vuruldu

ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'ndeki Torrance kentindeki bir bovling salonunda silahlı saldırı düzenlendi, saldırıda 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda kişi vuruldu
ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda kişi vuruldu
GİRİŞ 05.01.2019 12:19 GÜNCELLEME 05.01.2019 15:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'ndeki Torrance kentindeki bir bovling salonunda silahlı saldırı düzenlendi, çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi.

 

 

Kaliforniya'nın Torrance bölgesindeki bir bovling salonunda günün erken saatlerinde silahlı saldırı meydana geldi. Polis, çok sayıda kişinin vurulduğunu bildirerek, çevredekilere olay bölgesinden uzak durmaları uyarısında bulundu.

Olayda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

 

 

Silahlı çatışma anında Bowling salonu içinde olduğunu söyleyen Perez isimli görgü şahidi, ''Yalnızca iki kişinin silahları ateşlediğini duyduk ve kendimizi bara atıp sipere yattık. Silahlar çekilmeden öne kavga çıktı. Dört el ateş edildiğini duydum. Hemen bar içine koştuk ve kendimizi korumaya aldık. İçeride 15 dakika kaldıktan sonra polis gelerek beni girişe götürdü'' dedi.

Çekilen bir video da polislerin içeri girdiği ve kanlar içinde kalmış yaralı bir adamın yerde yattığı görülüyor. Yaralı bir kadın çığlık atarak polislerden yerde yatan adamın kan kaybını durdurması için yardım etmesini istiyor.

YORUMLAR 4
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    kesin üslüman biri denilir. ey abd ve ab medyası hemen müslüman birine suç atın. değilse bile islama ilgi duyuyormuş falan diye yazın...
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin çok düşmanı var. Kim bilir su uyur düşman uyumaz. Abd 'de her köşede bir silah dükkanı olursa cowboy mu eksik olur ha! Son sözüm. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste aheste.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen, vuran kişinin ifadesi alındığında bir anda bunalıma girdim en yakın yere daldım,vurduklarımı tanımıyorum,kim olduklarını dahi bilmiyorum.Amerika böyle bir ülke işte,hevesle gidenin bir anda bakış açısının değiştiği,hayal kırıklığına uğradığı bir ülkedir.
    Cevapla
  • Hataylı31 5 yıl önce Şikayet Et
    pkk,ypg nin işidir abd onları satınca böylr bir eylemle deaşı bahane edip abd yi suriyede tutma girişimi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
Ankara’da şoke eden görüntü! Taksi durağını pompalı tüfekle delik deşik etti