Türkiye düşmanlığında son nokta! Beni seçerseniz talimatı vereceğim

Avrupa Komisyonu başkanlığı seçimlerinde Avrupa Halkları Partisi adayı Manfred Weber, kendisinin seçilmesi durumunda Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) katılım sürecini durdurma talimatı vereceğini belirterek, "Türkiye Avrupa Birliği'ne üye olamaz, bunu açıklığa kavuşturalım" dedi.

Türkiye düşmanlığında son nokta! Beni seçerseniz talimatı vereceğim
Türkiye düşmanlığında son nokta! Beni seçerseniz talimatı vereceğim
GİRİŞ 06.03.2019 16:54 GÜNCELLEME 06.03.2019 16:55
Bu Habere 237 Yorum Yapılmış

Avrupa Parlamentosu'ndaki (AP) en büyük grup olan Avrupa Halk Partisi'nin lideri Manfred Weber, partisinin adayı olarak katılacağı Avrupa Komisyonu başkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye düşmanlığı yaparak "sempati" kazanmaya çalışan siyasetçi skandal sözler söyledi. Seçilmesi durumunda Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üye olamayacağını belirten Weber, müzakerelere de son vereceğini duyurdu.

 

 

Almanya'nın Bavyera eyaletinde Alman muhafazakarlarına konuşan merkez-sağ partinin adayı Weber, "Herkes Türkiye ile iyi ilişkiler istiyor, herkes birlikte çalışmak istiyor. Ama eğer Komisyon başkanı seçilirsem, Brüksel'deki ofislere Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne katılım süreci ile ilgili görüşmeleri durdurmaları talimatını vereceğim. Türkiye Avrupa Birliği'ne üye olamaz, bunu açıklığa kavuşturalım" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 237
  • Emekliyeah 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten almayacaklarda almasınlar da her şey para değil bizi bizden alırlar ne türklük kalır nede örf adetimiz nede müslümanlık mesafemizi koruyalım yeter.
    Cevapla
  • hasan elçin 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlar istemiyor biz illede girecez diyoruz.anlamak mümkün değil.ab bizim doğamıza dinimize kültürümüze gelenek göreneklerimize aykırı...neden bu ısrar...
    Cevapla
  • şefik şefik 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz bize yeteriz gölge etme yürrrrü
    Cevapla
  • meg 5 yıl önce Şikayet Et
    lan Avrupa birliğinden gelen yardımları istemiyseniz zaten bizde istemeyk çaktırma idare et
    Cevapla
  • çiftçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş keşke seçilirsinde şu Avrupa Birliği zımbırtısını daha fazla görmeyiz. Bizim reis tutturmuş bi avrupa birliği ne işimiz varsa anlamıyorum. adamlar almıyor almak istemiyor işte neyin kafası bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!