Gece yarısı yine saldırdı!

İsrail Ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait olduğu iddia edilen 100 noktaya hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Gece yarısı yine saldırdı!
Gece yarısı yine saldırdı!
GİRİŞ 15.03.2019 16:09 GÜNCELLEME 15.03.2019 16:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail savaş uçakları ve helikopterlerinin sabahın erken saatlerinden itibaren Gazze'deki 100 ayrı hedefi vurduğunu aktardı.

 

 

"Gazze Şeridi'ndeki roket silahlarının üretim merkezi ve bir dizi askeri nokta ile Gazze Şeridi'nin güneyindeki bir askeri eğitim bölgesi hedef alındı" ifadesini kullanan Adraee, Hamas'ın Gazze Şeridi'nin Er-Rimal Mahallesi'ndeki karargahının da vurulduğunu belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Cihadı terk eden toplum zillete uğramaya mahkumdur.Resulullah sav buyuruyor ki silah korkakların elinde olduğu zaman kıyameti bekleyin.bekliyorum.
    Cevapla
  • Muslum 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ey ıslam ulkelerı bı ısralı yok edemıyorsunuz .
    Cevapla
  • VATANDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin ve bütün Müslümanların dikkatini Yeni Zelanda'ya çeken Siyonist israil, Gazze'ye saldırmış. Camiye saldıran teröristi kimin seçtiği ve organize ettiği de böylece kendini gösterdi.
    Cevapla
  • neden 5 yıl önce Şikayet Et
    neden biz bir yere saldırıken 6 ay geçiyor? hristiyanlar gece gündüz terörist diye ilan ettikleri ülkelere direk saldırıyor. nası bir ülkeyiz yahu. müslümanlar uyanın hristiyan ve yahudi dost edinmeyim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti!
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ