ABD'den gelen mektup sonrası Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama

ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan'ın Bakan Hulusi Akar'a gönderdiği mektup sonrası Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

ABD'den gelen mektup sonrası Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
ABD'den gelen mektup sonrası Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
GİRİŞ 08.06.2019 10:36 GÜNCELLEME 08.06.2019 11:00
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, Milli Savunma Bakanı Akar'a iki ülke arasındaki savunma ve güvenlik konularını kapsayan bir mektup göndermişti.

 

 

Hulusi Akar'a özel F-35 mektubu: Haberiniz olsun, ülkeden göndereceğiz

Milli Savunma Bakanlığı'ndan konu ile alakalı bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "ABD Savunma Bakan Vekili Shanahan tarafından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a bir mektup gönderilmiştir. İki ülke arasındaki savunma ve güvenlik konularını kapsayan söz konusu mektupta, mevcut sorunlara stratejik ortaklık çerçevesinde ve kapsamlı güvenlik işbirliğini muhafaza edecek şekilde bir çözüm bulunması yönünde beklenti dile getirilmekte ve görüşmelere devam edilmesinin önemi ifade edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 35
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    ey ABD sen artık eski gücünde eski popülerligin kalmadı?Türkiye büyüdü büyüdü dahada büyüyecek inşaAllah.Sen artık her çöplükte ötemeyeceksin.
    Cevapla
  • sdf 4 yıl önce Şikayet Et
    Acil ihtiyuacımız olan uçak F35 olmaz da Su35 Hemde daha uygun fiata. Ya da SU57.
    Cevapla
  • cem cengiz ato 4 yıl önce Şikayet Et
    amrıkanın burda hukmü gecmez
    Cevapla
  • seyrci 4 yıl önce Şikayet Et
    ya herro ta merro alalim s400 leri
    Cevapla
  • Cesur yürek 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey küçük abd sen busun çok küçük ve bide çok şımarık kendini dev aynasında gören ukalasın sen kimsin ulan abd senin hertarafin ateş olsa silah olsa neyazar lan satılmış piyon lar bir gün erveya geç bunun bedelini ödeyecek siniz siyonist zalim alçak lar sen abd dünyadaki küçük şeytan seni türk ler yok edecek sana bu dünyayı dar edeceğiz bir azar sın iki sabrımızı zorlar sın üç zalim lik yapar işte ogün senin bitiğin gündür biz türkler gözümüzün gördüğü dünyada hiç bir şey den kormayız Abd sen korkacak dünyada tek bir türk ten kor bizim tarihimi bilsey din bizi tehtit dilini kullan mazdın turke düşmanlık yapanın dostu olmaz yok olmaya mahkum dur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…