Lübnanlı aktristen ırkçı paylaşım! Hitler gibi yapalım

Lübnanlı aktrist Soha Kikano'nun sosyal medya hesabında "Hitler'in Yahudilere yaptığı gibi Lübnan'daki Filistinlileri yakmayı" önermesi üzerinde çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi. Söz konusu paylaşım ile birlikte Lübnan'da yükselen sağ ve yabancı düşmanlığı ile ilgili tartışmalar başladı.

Lübnanlı aktristen ırkçı paylaşım! Hitler gibi yapalım
Lübnanlı aktristen ırkçı paylaşım! Hitler gibi yapalım
GİRİŞ 04.08.2019 17:25 GÜNCELLEME 04.08.2019 17:26
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Al-Wattan Voice'un haberine göre Lübnan'da yaşayan Filistinlilerin çalışma haklarını kısıtlanması sebebiyle düzenledikleri protestoya tepki gösteren Lübnanlı aktris Soha Kikano'nun, "Adolph Hitler'in fırınlarını Lübnan'a da kuralım" çağrısında bulundu.

 

 

Kikano, sosyal medya hesabında, "Sidon'daki Filistinliler çalışma haklarının kısıtlanmasını protesto ediyorlarmış. Kör olsunlar. Onlardan kurtulmak için önlemler almalıyız. Bunun bir kaç yolu var. Biri de Hitler'in fırınlarını kurmak." yazdı. Ayrıca Kikano, Filistinlilerin ülkeyi "canavarlar gibi istila ettiğini" ve "yasalar olmaksızın çalışmak istediklerini" söyledi.

Kikano'nun paylaşımı Lübnan'da yaygınlaşan mülteci karşıtlığı, yabancı düşmanlığı ve aşırı sağın yükselişi ile ilgili geniş çağlı tartışmalara sebep oldu. Lübnanlı gazeteci Hisham Haddad, Kikano'ya dava açılması gerektiğini söyledi ve mahkemeleri göreve çağırdı.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 42
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    ilk yanan sen ol
    Cevapla
  • Bence herkes 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi ülkesinde yaşasın benim ülkemde yaşayacaksın askerime polisime kurşun sıkacak ülkenin huzurunu bozacak sın ( örnek hdpkk lı lar ) kısaca düşmana merhamet vatana ihanettir... Düşmana hak ettiği şekilde davranmak gerek ayrıca Hitler, Saddam, Kaddafi gibi Liderler her Devlete nasip olmaz Mekanları Cennet olsun...
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kullandın oğlum sen, hitlerin cennete ne işi var?
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim içimizdeki şarlatanlar gibi işte. Onlarda kendileri dışında kimseyi İnsan yerine koymuyorlar. Arap Türk hepsi faso fiso...
    Cevapla
  • deli ishar 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin sonunuz kötü,sadece bekleyin
    Cevapla
  • Yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadına benzeyen şey kesin Yahudi dir
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bi bozukluk var. Cibiliyet, biraz az sanki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası