Hamaney açıkladı! İşte Kasım Süleymani'nin yerine atanan yeni isim

Son Dakika Haberi: İran dini lideri Ayetullah Hamaney, öldürülen Kasım Süleymani'nin yerine Tuğgeneral İsmail Kaani'yi atadı.

GİRİŞ 03.01.2020 16:12 GÜNCELLEME 03.01.2020 21:57
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Son Dakika Haberi: Irak ve Suriye'de gerçekleştirdiği gizli ve kanlı operasyonlarla "gölge komutan" sıfatını alan Kasım Süleymani, ABD Başkanı Donald Trump'ın talimatıyla Bağdat'da düzenlenen operasyonla öldürüldü.

 

YERİNE ATANAN İSİM BELLİ OLDU

 

Ölümünün ardından Süleymani'nin yerine getirilen isim de belli oldu. Tuğgeneral İsmail Kaani, İran dini lideri Ayetullah Hamaney tarafından yeni Kudüs Gücü komutanı olarak atandı. Kaani, Kasım Süleymani'nin yardımcılığını yürütüyordu. Kaani ayrıca, İran-Irak savaşında Nasr-5 ve İmam Rıza-21 Tugayı komutanlığını yapmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 65
  • sebahattin yagmur 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd kafir iran münafık....
    Cevapla
  • Mücahid59-2 4 yıl önce Şikayet Et
    her fırsatta ehli sünnet ve Türkiye düşmanlığı yapan, takiyye yapmayı hayat prensibi edinmiş şia İran' ın paralı tetikçileri (ki bir tanesi kesinlikle böyle)... şu saydıklarımı yapan kimse için müslümn demek mümkün değildir. Dahası da var küfürlerini ispat edeceğimiz, Cebrail(as) 'a atılan iftiralar vb.Burada şiayı savunmayın, Hz. Ebubekir(ra) , Hz. Ömer(ra), Hz. Osman(ra) ve daha nicesi. Düşmanlık üzerine bina edilmiş bir din olamaz. Siz bu saydıklarımı düşmanlık ettiğiniz sürece sizin kendisini İslam zanneden kafanızla bir araya gelmemiz mümkün değildir.
    Cevapla
  • Kanuni Fatih Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Unutmayin ki , ortadoguda abd ile en cok mucadele eden devlet Irandir. Buyuk seytan abd nin ta kendisidir
    Cevapla
  • Balina 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden suriyede bombalarla çocuklar oprak altından çıkarılırken iran ses çıkarmadı sisi mürşid-i öldürdü ses çıkarmadı israil yıllarca filistinde insan bırakmadı ses çıkarmadı alma mazlumun ahını çekersin aheste aheste
    Cevapla
  • kasımpaşa lı. 4 yıl önce Şikayet Et
    savaşan denemez ancak mücadele denir ama omuz omuza , yanlışmıyım abd işi bittiğinde babasını tanımaz
    Cevapla
  • hastürk 4 yıl önce Şikayet Et
    abd küçük şeytandır. asıl büyük kadim şeytan iran'dır.
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    biz kendi icimizde saflari siklastiralim beyler ortadogunun derdi bitmez amerika oldurmese sii sunni savasinda olecekler kurt arap olmadi asiret savaslari yine olmadi kan davalari oda olmadi kiskanclik vs bu adamlarin yanyana gelip yasamalari imkansiz seytan bile o bolgede dolasmaya korkuyor osmanlinin yok oldugu topraklar kallesce arkadan vuruldugu yerler ummet musluman mezhep kelimeleri hep basimiza bela oldu insan olmayanlardan uzak duralim
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Turuptan ne farkı kaldı Müslümanlık başına belaysa İsrail'e git
    Cevapla
  • ferhat0751 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar nizim hangi şehidimize üzüldü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor