Son Dakika haberi; ABD'de ulusal acil durum ilan edildi

Son Dakika haberi; ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ülke genelinde "ulusal acil durum" ilan edildiğini söyleyerek virüsle mücadele için 50 milyar dolarlık bütçe ayırdıklarını ifade etti.

GİRİŞ 13.03.2020 22:36 GÜNCELLEME 13.03.2020 23:17
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son Dakika haberi; Trump, ABD'de etkisini artıran Kovid-19 salgınına ilişkin Beyaz Saray'da bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

"KRİZİN YENİ MERKEZİ AVRUPA"

ABD'nin aldığı erken önlemler nedeniyle virüsün daha da yayılmasının önüne geçtiklerini savunan Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) virüsün yeni kriz merkezinin Avrupa olduğunu açıkladığına da işaret etti.

 

 

50 MİLYAR DOLARLIK BÜTÇE

ABD Başkanı Trump, "Resmi olarak ulusal acil durum ilan ediyorum. Bunlar çok önemli 2 büyük kelime." ifadesini kullanarak, 50 milyar dolara kadar acil durum fonunun erişime açılacağını kaydetti.

ABD 'DE ÖLÜ SAYISI 41'E ULAŞTI

ABD genelinde son güncellemelere göre koronavirüs taşıyan vaka sayısının 1700'ü geçtiği, ölü sayısının ise 41'e ulaştığı bildirilmişti.

YORUMLAR 50
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda akan kanların bedeli milyar dolarlarla ölçülemez masup insanların bedduları parayla ödenmez ama canla ödenmesinin zamanı geldi demekki...
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda akan kanların bedeli milyar dolarlarla ölçülemez masup insanların bedduları parayla ödenmez ama canla ödenmesinin zamanı geldi demekki...
    Cevapla
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayırdim dedigi bütçe Amerikan hükumetinin topladigi vergilerden ayrilmis para. Gideceği kasa ise, "sağlık tacirlerinin" kasası. Durum oluştur sonra bu suni durum üzerinden kasani keseni tüyü bitmedik yetimlerin hakkından kesilen parayla doldur... Cehennemde ateşiniz de böyle bol olsun
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump kime kızmış acaba ilginç.bu denli büyük bir bütçe ayırılınca demekki bu işi birilerinin bilerek yaptığı ve bunlarında trump ın muhalifleri amerikanlar olduğu anlaşılıyor .gizliden istifa et virüsün ilacını verelim pazarlığı bile olabilir. Kim bunlar . Terörizminde ötesinde insanlık düşmanları.
    Cevapla
  • Şura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Çatlak trump sonunda paraya kıymış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı