Türkiye'nin İsveç'teki operasyonu sonrası PKK ve FETÖ yandaşları panikte!

Terör örgütü PKK/KCK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'nin sözde Cizre Sorumlusu Resul Özdemir, MİT'in İsveç makamlarıyla sürdürdüğü koordineli çalışmalar kapsamında geçen hafta Türkiye'ye getirilmesinin yankıları sürüyor.

Türkiye'nin İsveç'teki operasyonu sonrası PKK ve FETÖ  yandaşları panikte!
Türkiye'nin İsveç'teki operasyonu sonrası PKK ve FETÖ yandaşları panikte!
GİRİŞ 30.04.2020 00:11 GÜNCELLEME 30.04.2020 00:16
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İsveç kamu radyosu SR' nin haberine göre, konu ile ilgili Dışişleri Bakanlığı ve Göçmenler Ajansına yapılan başvuruda yetkililerin kendilerine açıklama yapmayı reddettiği belirtildi.

TERÖRİST ÖZDEMİR'İN AVUKATI DAVAYI AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ'NE KADAR GÖTÜRECEK

Terörist Özdemir'in İsveç'teki Avukatı Abdullah Deveci, Özdemir'in Türkiye'de işkence gördüğünü iddia ederek İsveç Göç Ajansı ve İstihbarat Servisi SEPO hakkında suç duyurusu bulanacaklarını kaydetti. Deveci, davayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar götüreceklerini ifade etti.

TÜRKİYE'NİN STOCKHOLM BÜYÜKELÇİLİĞİ İŞKENCE İDDİALARINI YALANLADI

Radyoya açıklamada bulunan Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği ise, işkence iddialarını kesin bir ifade ile reddetti. 

İsveç'te terör örgüt PKK'ya verdiği destekle bilinen Sosl Parti ise, terörist Özdemir'in Türkiye'ye nasıl iade edildiğini bilmek istedikleri yönünde bir açıklama yayınladı. 

SOL PARTİ BAŞKANI TERÖRİST İÇİN “SIĞINMACI” DEDİ

Terör örgütü PKK'ya destekleri ile bilinen Sol Parti Başkanı Jonas Sjöstedt'da , ''Türk güvenlik servisi İsveç'te bir sığınmacıyı nasıl götürür' şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

Türkiye düşmanlığı ile bilinen Kurdo Baksi ise İsveç polisinin terörist Özdemir'in Türkiye iade edilmesini 'korkunç bir durum' olarak nitelendirdi.

Öte yandan İsveç güvenlik servisi ile MİT'in ortak operasyonu  ülkede bulunan PKK ve FETÖ yandaşlarını endişelendirdi.  

TERRÖRİST ÖZDEMİR'iN DOSYASI KABARIK

Terör örgütü PKK/KCK ve uzantısı PYD/YPG'nin kırsal kadrolarına eleman kazandırma faaliyetleri yürüten terörist Özdemir, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 2015-2016 yıllarında yürütülen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonunda, örgüt safında güvenlik güçlerine karşı silahlı çatışmalarda yer almıştı.

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyon sırasında ayağından ve kolundan yaralanması sonrasında tedavi için yasa dışı yollardan ülke dışına kaçan ve silahlı terör örgütüne üye olma, silahlı yağma, terör örgütü propagandası yapma ve devletin birliğini-ülke bütünlüğü bozma suçlarından aranan Özdemir hakkında, "terör örgütü üyeliğinden" 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

Özdemir, bu yıl İsveç'e iltica arayışında bulunmasına karşın, MİT ve İsveç makamlarının koordineli çalışması neticesinde geçen hafta Türkiye'ye getirilerek, emniyet birimlerine teslim edildi.

YORUMLAR 16
  • Birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu ve avareleride orada hazır bulunur.
    Cevapla
  • King 4 yıl önce Şikayet Et
    Enjektör çok para değil
    Cevapla
  • Bay y.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu korona noolur gitmesin bı kısmı nöbetçi kalsın bu tür şeref yoksunu , yaftaci hainler için , , ,
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    ya avrupa isbirligi ile teslim eder yada biz avrupaya catlilar birligi kurup asalyi bitirdimiz gibi kansizlar icin kelle avi baslatilir baska yol birkmiyor avrupali sözde müttefikler daha da olmadi öyle bir birlik avrupada kurulur yeterki devletimiz istesin cookkk gönüllü bozkurt cikar
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hainler korkun hergünü korku içinde olun sırayla tek tek hesap verecekseniz mit krokinizi çiziyor enseliyip getirecek it sürüsü kadersiniz herkes sırasını beklesin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama