Trump ve Macron kritik Libya görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaptıkları telefon görüşmesinde Libya'da gerginliğin azaltılmasının yollarını ele aldı.

Trump ve Macron kritik Libya görüşmesi
Trump ve Macron kritik Libya görüşmesi
GİRİŞ 20.07.2020 21:42 GÜNCELLEME 20.07.2020 21:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Sözcüsü Judd Deere, yaptığı yazılı açıklamada, Trump ve Macron'un bugün bir telefon görüşmesi yaptığını bildirdi. 

Görüşmede iki liderin önemli ikili ve bölgesel konuları ele aldığını vurgulayan Deere, "Macron ve Trump, yabancı güçler ve orduların varlığı ile Libya'da daha da artan gerginliği azaltmanın yollarını görüştü." ifadesini kullandı.

Trump, bu sabah Oval Ofis'te yaptığı açıklamada, Macron ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ayrı ayrı telefonda konuştuğunu belirtmiş, ancak görüşmelerin içeriğine ilişkin bilgi paylaşmamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    baktilar adamlarin da bir hat olmayacak zaman kazanma yeni adam bulma oyunu hedef daha fazla musliman katliami ilk orda asiret yada guruplarin icin de hainleri toplayip idam edeceksin
    Cevapla
  • Murat Kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    Âh ah! İslâm Birliği olacak ki, bunlara siz kim oluyorsunuz da Libya hakkında söz ediyorsunuz? diyebilsin!
    Cevapla
  • Gölge 3 yıl önce Şikayet Et
    Seneryo belli Türkiye nin önünü kesmek savas kapida kurulan tuzak Türkiye yi kan gölüne döndürmek niyetleri Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
    Cevapla
  • Battalgazi 44 HD 3 yıl önce Şikayet Et
    Libya da gerginliği azaltmayı mı ele aldılar yoksa nasil Libya 'yı kan gölüne çevirip nasil sömürürüz mü ele aldılar? Allah bu emperyalistlere firsat vermesin inşallah. plânlarını başlarına geçirsin. Anlaşılan Önce Sisi piyonunu sürecekler meydana. Amaç Kuzey Afrikayı sömürmek. Bunu yaparken de müslümanı müslümana kırdıracaklar. Özellikle Mısır'daki müslümanların bu Sisi itine karşı ayaklanması gerekiyor. Bu mücadelede Mısır Halkı sonuna kadar desteklenmeli. Ya istiklâl ya ölüm parolasiyla CİHAT ilan edilmeli ve bu mücadele tüm batılı kuklaların başta olduğu İslâm beldelerinde (öncelikle Mısır, BAE, S.Arabistan) başlatılmalı. Zafer İslâmındır .
    Cevapla
  • Sülo 3 yıl önce Şikayet Et
    75 sabıkası olan da bir zamanlar tutuklanmıştı. Ama netice ortada. Tutuklasan ne yazar 76 sabıkası olur bi şekilde denetimli denetimsiz her ne ise o şekilde dışarıda olur bu ceza sistemiyle. Allah bunun hesabını sormayacak mı zannediyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!