BM'den son dakika Libya açıklaması: Askeri çözüme yer yok

Birleşmiş Milletler, Libya'daki krizin askeri yollarla çözülemeyeceğini belirterek, tüm taraflara müzakerelere dönme ve siyasi çözüm çağrısını yineledi.

BM'den son dakika Libya açıklaması: Askeri çözüme yer yok
BM'den son dakika Libya açıklaması: Askeri çözüme yer yok
GİRİŞ 21.07.2020 21:37 GÜNCELLEME 21.07.2020 21:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

BM Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın brifinginde, Mısır'ın Libya'ya askeri müdahale planlarına yönelik soruları yanıtladı.

 

Mısırlı yetkililerle temasta olduklarını belirten Dujarric, "Libya'da sahada ve ülke dışındaki tüm taraflara mesajımız net; askeri çözüme yer yok. Tek çözüm müzakere edilmiş siyasi bir çözüm." dedi.

Mısır parlamentosu dün Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'ye, Libya'ya askeri müdahale yapmaya olanak sağlayan "ülkenin ulusal güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alma" yetkisi vermişti.

 

 

YORUMLAR 8
  • kadir yurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim takar Bm.Bir halta yaradigin yok.
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    eyi o zaman libyadan haçlı gaspçılarını çek biz rusyanın icabına bakarız bm misin her ne isen
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    bm denilen teşkilat 5 yamyam ülkenin kuklası. güçlünün yanında duruyor. haklının ve doğrunun yanında durmuyor. bosnada 5 ülkenin kuklası bm katliama seyirci kaldı. eğer tersi olsaydı yani haçlıların veya siyonisterin başına birsey gelse hemen sahip çıkar. unutma bm dünya 5 ten büyüktür. er geç göreceksiniz zalimler topluluğu.
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütun misluman ulkeleri karistiriyorlar kafir ler size Allah öyle bir sopa atacaki yerle bir olcaksiniz
    Cevapla
  • bm- 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim takar BM yi diye bir söz var. BM libyanın parçalanmasını önlemeli. merkezi hükümetin darbecilere karşı ülkeyi demokrasiye ulaştırması ve birleştirmesinin önü açılmalı. bu yapılmayacak. bm yi biliyoruz. bm yi uyardık, suriye diktatör ile bir yere varamaz, parçalanır, halk öleceğini bilse bile diktatörleri istemez, diktatörlük hiç bir ülkeye hayır getirmedi dedik. suriyede esed ile bir çözüm mümkün değil gelin halk ayaklanmışken destek verin, rejim yıkılsın, suriye modern demokratik ve güçlü bir ülke olsun dedik. bm ne yaptı, en kötü şeyi yaptı, hiç bir şey yapmadı. milyonlarca insan öldü. binlerce çocuk öldü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?