Türkiye'yi neredeyse Şeytan ülke ilan edecek! Pes dedirten iddia

Mısır'da devlete bağlı El Ahram gazetesinde Türkiye ile ilgili Sina'da DEAŞ'a destekten Akdeniz'de doğalgaz çalmaya, Mısır'ı Nil'in kontrolüyle susuz bırakmaktan Libya'da terör estirmeye kadar bir çok akılalmaz iddia içeren bir yazı kaleme alındı.

Türkiye'yi neredeyse Şeytan ülke ilan edecek! Pes dedirten iddia
Türkiye'yi neredeyse Şeytan ülke ilan edecek! Pes dedirten iddia
GİRİŞ 27.07.2020 23:55 GÜNCELLEME 28.07.2020 00:59
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

El Ahram Gazetesi yazarı Ahmed Abdel-Tawwab her fırsatta Türkiye'nin önüne çıkan İsrail güdümündeki darbeci Sisi yönetimine yaranmak için akıl ve mantığın sınırları zorlayan iddialar attı.

"UTANMAZLIĞIN BÖYLESİ"

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar hadsiz iddialar içeren yazıyı sosyal medya hesabından "Utanmazlığın böylesi" diyerek şu sözlerle özetledi;

Mısır El Ahram'dan:

Türkiye:
- Libya’da yıkım yapıyor.
- Sina yarımadasında teröristleri destekliyor.(Daesh)
- Akdeniz’de doğalgaz çalmaya çalışıyor.
- Etiyopya’da Nil kaynaklarını kontrol altına alarak
Mısır’ı susuz bırakmaya çalışıyor.

---
AYIP BE.
Yuh!

TÜRK ÜRÜNLERİ MISIR PAZARINDA NASIL AYRICALIKLI OLUR!

Türkiye'nin Muhammed Mursi dönemindeki serbest ticaret anlaşmalarıyla Mısır pazarında ayrıcalıklı olduğu hatırlatılan yazıda bunun yerli üretime zarar verdiği ve hala geçerli anlaşmanın ulusal çıkarlara ters olduğu ifade edildi.

TÜRKİYE TEHLİKESİ!

Tawwab, Türkiye'nin bölgede bütün enerjisini Mısır düşmanlığına harcadığını, bir taraftan Libya'da yıkım yaparak Mısır'ın nüfuzunu azalttığını diğer taraftan da Sina yarımadasındaki terörist DEAŞ unsurlarına destek vererek iktidara adeta sabotaj yaptığını iddia etti.

Türkiye'nin ülkeyi doğu ve batıdan saldırı altına aldığını iddia eden Tawwab, bu sayede Akdeniz'deki doğalgazın çalındığını diğer taraftan da Etiyopya ile birlikte Nil akışını kontrol ederek (Büyük Rönesans Barajı) Mısır'ı susuzluğa terk etmeye çalıştığını yazdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 64
  • Recepali 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki köşe yazarları aynı seviyede karşılık versin. Sizin kaleminiz eliniz fikriniz yokmu. Yada sisi ve maiyeti masum degil ya. Sizde yazın. Bakın benim yazdığımı en fazla on kişi okur ama yüksek tirajli vatanperver bir kaç gazetede bu konuda köşe yazarlatının yazısı çikarsa etkili olur
    Cevapla
  • süleyman şah 3 yıl önce Şikayet Et
    mısır yöneticileri başta sisi kendi kuyusunu kazıyor...kendi halkı tarafından tıpkı mussolini gibi yerlerde süründürülerek gebertilecektir,bundan eminim,çünkü mısır'ı susuz ve ekmeksiz,gıdasız bırakacaktır...
    Cevapla
  • hursit dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    ama bu el ahramın dediklerini türkiyedeki muhalif takım da söylüyo zaten.. ne işin var akdenizde,libyada, suriyede katarda bosnada baküde sudanda falan diyor. ve 1930lar türkiyesi, neyine yetmiyor diyor.bak biz 1930lar hayali ile ne kadar rahatız diyor. akdenizin libyanın gazı petrolu onların olsun. gel burada rakı iç mutlu ol diyor bunlar.... aynen böyle diyorlar.. ben bilirim bunları hem de çoook iyi bilirim.
    Cevapla
  • erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    arapların içişlerine karışınca böyle oluyor karışmayacaksın gavuru niye seviyorlar onlar karışmıyor
    Cevapla
  • hursit dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl karışmıyor. başlarındakiler hep onların oturttuğu adamlar yahu. aha işte sisi kırmızı hali ile karşılanıyor. nerde kaldı mursi, halk seçim falan..
    Cevapla
  • Duyarsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kötü rüya görüyorsun uyan, Günaydın rüyaydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı