Trump'tan Bolton'a akılalmaz sözler

ABD Başkanı Donald Trump kasım ayında gerçekleşecek başkanlık seçimleri öncesinde Ohio eyaletinde seçmenlerle buluştu. ABD Başkanı Trump eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton hakkında "Ben bu aptalı dinleseydim, şu anda 5. Dünya Savaşı'nda olurduk." ifadesini kullandı. Trump ayrıca yılın sonuna doğru koronavirüse karşı bir aşı bulacaklarını da duyurdu.

Trump'tan Bolton'a akılalmaz sözler
Trump'tan Bolton'a akılalmaz sözler
GİRİŞ 22.09.2020 07:19 GÜNCELLEME 22.09.2020 07:19
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için, "Ben bu aptalı dinleseydim, şu anda 5. Dünya Savaşı'nda olurduk." ifadesini kullandı.

Trump, 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri açısından kritik olan Ohio eyaletine bağlı Dayton kentinde seçmenlerine hitap etti.

Biden bir aptal

Eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'a ağır eleştiriler yönelten Trump, "Ben bu aptalı dinleseydim, şu anda 5. Dünya Savaşı'nda olurduk." dedi.

Kaybedersem tarihin en kötü adayına kaybedeceğim

Trump, 3 Kasım'daki başkanlık seçiminin ülke tarihi açısından önemli olduğuna işaret ederek Demokratların adayı Joe Biden için de "Biden seçimi kazanırsa tarihin en kötü adayına karşı seçimi kaybetmiş olacağım." yorumunda bulundu.

Biden değişmez bir küreselci

Biden'a yönelik eleştirilerini sürdüren Trump, "Biden, değişmez bir küreselci. Biliyorsunuz, küreselciler saf dışı kaldı. Onlar bu ülkeyi mahvetmişti." dedi.

Pandemiyi gelecek yıl bitireceğiz

Yönetimi döneminde ülkesinin askeri kapasitesini de artırdıklarının altını çizen Trump, "Şu anda F-35'lerimiz var. Siz onları göremezsiniz. Onlar gizli." diye konuştu.
Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelelerine de devam ettiklerini vurgulayarak "Bu yılın sonunda ya da erken bir tarihte muhteşem bir aşımız olacak. Bu pandemiyi gelecek yıl bitireceğiz." dedi.

YORUMLAR 22
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    TRUMPT : “Askerlerimizi geri çekmek istediğimi söyledim. Burada insanlar çılgına döndüler. Burada, Washington’daki insanlar. Sonra dedim ki, tamam arkada birkaç yüz kadar asker bırakayım.” “Onlar sürekli savaşmak istiyorlar, ayrılmak istemiyorlar ama hayır ben savaşmak istemiyorum. Silah endüstrisi ayrılacağımı duyunca çılgına döndü.”
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi 3. dünya savaşını istiyor 1. dünya savaşından sonra Osmanlı parçalandı Yahudiler Filistine yerleşti.. 2. dünya savaşından sonra Filistine göç etmek istemeyen Yahudilerin bir kısmına Hitler musallat edildi Avrupadan kovuldular Filistine göçe zorlandırlar savaş sonunda İsrail Devleti kuruldu. 3. dünya savaşından sonrada amaçları "Büyük İsrail Devletini" tamamlamak Türkiyede dahil istedikleri toprak ve enerji yataklarını elegeçirmek
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Son yüz yıldır olup bitenlerin özeti bu. Ama her nedense sanki bunlar hiç yaşanmamış ve bu gün de bu proje devam ETMİYORMUŞ gibi bütün yorumcular, stratejistler, yazarlar, proflar ÇEVREMİZDE OLUP BİTENLERİ enerji hatları, petrol ve doğalgaz rezervleri, ülkelerin çıkarları vb. konular üzerinden yorumluyorlar. Hiç kimse Siyonistlerin büyük israil projesi-SION ülkesinin kurulması için ön hazırlıklar olduğunu söylemiyor.
    Cevapla
  • BİRİ ANLATSIN 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump bir yandan Küreselcilerle mücadele ederken diğer yandan başkenti Kudüs olan bir SION ülkesinin kurulmasına hizmet ediyor. Trum'ın söylemlerinden ve davranışlarından, Küreselcilerin Siyonist olduğunun farkında olmadığı anlaşılıyor. AB ve ABD'deki sermayeyi Çin'e taşıyan, Doların ve dünyadaki sermayenin sahibi olan Küreselciler Siyonisttir. Yeni Dünya Düzeni/Tek Dünya Devleti, Küresel politikaların planlayıcıları, bütün devletleri çökertip, ülkeleri parçalayıp, köleleştirdiği insanlığı, Kudüs başkentli SION ülkesinden yönetmek isteyen Siyonistlerdir. BUNU İYİ BİLEN BİRİ, BU DURUMU İLK FIRSATTA TRUMP’A ANLATSIN. Trump mücadelesinde samimiyse Kudüs’ü Siyonistlere peşkeş çekmekten vazgeçer.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana Amerika nın delisi diyenler halt etmiş. Açık sözlü belki de akıllı
    Cevapla
  • hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    3 idiot:Trump, Biden, J. Bolton
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!