Türkiye'nin S-400'leri hangi bölgelere konuşlandırılacağını açıkladı

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın provokasyonları devam ederken emekli Hava Korgenerali Dr. Erdoğan Karakuş, S-400 hava savunma sistemlerinin konuşlandırılacağı yerleri açıkladı.

GİRİŞ 22.09.2020 17:34 GÜNCELLEME 23.09.2020 08:21
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın provokasyonları devam ederken emekli Hava Korgenerali Dr. Erdoğan Karakuş'tan S-400'ler ile ilgili olay bir açıklama geldi.

 

CNN Türk'te konuşan Erdoğan Karakuş, S-400'lerin konuşlandırılacağı yerleri açıkladı.

4 YERİN İSMİNİ VERDİ

Karakuş canlı yayında yaptığı açıklamada, "Eğer Yunanistan baskın gibi bir olay oluşturma çabasına girişirse bizde S-400'leri konuşlandırırız. Bataryaları dörde böleriz. Dört farklı noktaya konuşlandırırız. İlkini Kaz Dağı'na, diğerini güneyde Kaş, iç bölgeler için Murat Dağı olur. Son batarya ise Ankara'ya konuşlandırılır. Bu anlamda Ankara çok önemli bir yer haline geldi. Ülkenin bütün savunma sanayisi Ankara’dadır. S-400'lerin bir bölümü buraya konuşlandırılabilir. Bizim en korunaklı meydanımız Mürted meydanıdır. Tehdide en ırak yerimizdir orası. Bu yüzden bize zaman sağlar. Oranın da tekrar faaliyete geçirilmesi önemlidir. Ankara'nın korunması Mürted'den sağlanır diye düşünüyorum" dedi.

 
YORUMLAR 77
  • Şerro 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam tam bir cins devlet bu adami incelemeye alsın.Ikide bir ekranlara cikip yunanistan hava kuvvetlerini hafife almayin deyip duruyor kimdensin olum sen bizden mi onlardanmi..
    Cevapla
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanistanın bize saldırması intihar olur buna cesaret edemezler. 3 yeri bombalayacağım diye ülkelerini ve adaları kaybetmeyi göze alamazlar.
    Cevapla
  • Şehmus oral 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kaldı gizliliğimiz.ulan ajanların yapamadığını içimizdeki brütüsler yapıyor.ya bu nasıl bir hayinliktir ya.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam bizden değil sanki amerikalı sima olarak.
    Cevapla
  • Oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye saldırı olursa bu kesinleşti havadan olacaktır. Askerimiz artık her ihtimali göze alıp ona göre tedbir alıyor. Her tarafımız düşmanla çevrili. Dost dediklerimiz aslında fırsat kolluyor.ortadoğu da siyonistlerin önünde iki engel kaldı biri iran biri Türkiye. Yapmak istedikleri bu iki ulkeyi de yumurta gibi tokusturacaklar.arada ama başaramadılar çünkü devlet geleneği olan yüzyıllardır beraber yaşayan bölge insanları başlarına geleceği azcık tahmin ediyorlar.tıpkı ırak a tıpkı Afganistan Libya ya koalisyon halinde coktukleti gibi bizede o şekilde çökmeye çalışacaklar. O yüzden özellikle hava savunmamız in çok çok güçlü olmadı gerekiyor.s400 ler çok az.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı