Alçak provokasyon: Azerbaycan'ın iki şehrine daha füzeli saldırı!

Son dakika: Azerbaycan'dan "Ermenistan, Mingeçevir şehrine füze atışı, Terter şehrine de top atışları ile saldırdı, yaralılar var" açıklaması yapıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hajiyev sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Ermenistan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye yakın olan Hızı ve Apşeron bölgelerine 300 km'lik orta menzilli balistik füzelerle saldırdı." ifadelerinde bulundu.

GİRİŞ 04.10.2020 23:36 GÜNCELLEME 05.10.2020 02:06
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Son dakika: Azerbaycan Savunma Bakanlığından "Ermenistan, Mingeçevir şehrine füze atışı, Terter şehrine de top atışları ile saldırdı, yaralılar var" açıklaması yapıldı.

ERMENİSTAN'DAN SİVİL YERLEŞİM YERLERİNE FÜZELİ SALDIRI

Ermenistan ordusu, Azerbaycan’ın Mingeçevir ve Terter şehirlerine ateş açtı.
Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgal ettiği toprakları geri almak için başlattığı operasyonlar devam ederken, Ermenistan ordusu yeniden sivilleri hedef aldı.

Azerbaycan Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan güçlerinin çatışmaların yaşandığı bölgeye 100 kilometreden fazla uzaklıkta bulunan ve nüfusu 100 binden fazla olan Mingeçevir şehrinde sivillerin yoğun bulunduğu bölgelere roketli saldırı düzenlediği aktarıldı. Başsavcılık, atılan roketlerden 2 tanesinin patlamadığını açıklarken, roketlerden birinin bir eve isabet etmesi sonucu 5 sivilin yaralandığını duyurdu.

 

 

BAKÜ YAKINLARINA SALDIRI!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hacıyev: "Ermenistan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye yakın olan Hızı ve Apşeron bölgelerine 300 km'lik orta menzilli balistik füzelerle saldırdı." ifadelerinde bulundu.

Aliyev'den tarihe geçecek rest! Sen kimsin ki bize şart koşuyorsun? İti kovar gibi kovuyoruz

 

AZERBAYCAN'DAN AÇIKLAMA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sanayi kenti olan Mingeçevir'de hidroelektrik santralin bulunduğunu, Ermenistan'ın saldırısının "çaresizliğin barbarca ifade edilmesi" anlamına geldiğini kaydetti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında da Ermenistan ordusunun Mingeçevir kentine füze saldırısı, Terter kentine ise top atışı gerçekleştirdiği, yaralıların bulunduğu duyuruldu. 

YORUMLAR 184
  • Yorum 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlamıyorsunuz ermeniler aklınca oyun çekiyor azerbaycanı kızdırıp Ermenistan saldırtmaya çalışıyorlar amaç rusları oyuna dahil etmek
    Cevapla
  • Antepli..v 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler baküye kadar füze atıyorsa azerbeycan neden erivanı veya önemli şehirleri vurmuyor eminim ki azerilerin elinde Ermenistan in merkezini vuracak füzeleri vardır azerilerin bir avantajı da ilk saldıran Tarafın ermeniler oluşu çünkü kendini savunuyor hadi erivan da bir okkalı füze görsün
    Cevapla
  • Gürkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde Azerbaycan'da vurmalı bunlar bundan anlar
    Cevapla
  • Bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycanda s 300 var koruma yapamıyor mu yada biz hisarları burada deneyebiliriz.hem ekdiklerini görmüş oluruz.
    Cevapla
  • Egemen 3 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan hem tarihten hem de haritadan silinmelidir! Azerbaycan Ordusu, taş üstünde taş, boyun üstünde baş bırakmamalıdır!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!