Fransız dergisi Erdoğan'ı hedef gösterip İmamoğlu'na övgüler yağdırdı

Paris merkezli Fransız dergisi Marianne, iki gün içinde 3 ayrı karalama haberle Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Dergi bir başka haberinde ise, Ekrem İmamoğlu'na "Erdoğan'ın ilk rakibi" sıfatını yakıştırarak övgüler yağdırdı.

Fransız dergisi Erdoğan'ı hedef gösterip İmamoğlu'na övgüler yağdırdı
Fransız dergisi Erdoğan'ı hedef gösterip İmamoğlu'na övgüler yağdırdı
GİRİŞ 18.10.2020 14:36 GÜNCELLEME 19.10.2020 06:43
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz ve Libya meselesi başta olmak üzere her alanda Türkiye ve Erdoğan düşmanlığı ile ortaya çıkan Macron ve basını, bir kez daha nefretlerini kustu.

 

KARALAMA HABERLER ARKA ARKAYA YAYIMLANDI

Dergi, Türkiye'nin ürettiği SİHA'larıyla Libya, Suriye ve Doğu Akdeniz'de boy gösterdiğini, Azerbaycan-Ermenistan savaşında bu SİHA'ların kullanıldığını kaydederek "Erdoğan her cephede ilerliyor" dedi. "Reis" kelimesinin kullanılmasına takılan Fransız dergisi, Ankara'yı uzak ve yakın coğrafyaları istikrarsızlaştırmak suçladı ve "Cumhurbaşkanı Erdoğan başkalarının zayıflığından yararlanıyor" ifadelerini kullandı.

 

Dergi başka bir haberinde ise, Erdoğan üzerine biyografik bir yazı kaleme aldı. Marianne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi narsisistiğe sürüklediği terbiyesizliğine yer verirken, 15 Temmuz girişiminden "sözde darbe girişimi" olarak bahsetti. Hain kalkışmadan sonra Erdoğan'ın "paranoya" ile hareket ettiğini söyleyecek kadar ileri giden Fransızlar, haberde, Hitler'in Almanya'sıyla kıyaslama yaptı.

Başka bir haberde de Erdoğan ve Türkiye, Osmanlı Devleti üzerinden hedef alındı. Haberde, Erdoğan'ın yeni bir Osmanlı akımını hayata geçirmeye çalıştığı öne sürülerek, Osmanlı padişahlarına hakaretler edildi.

İMAMOĞLU, ERDOĞAN'IN İLK RAKİBİ OLARAK LANSE EDİLDİ

Dergi aynı gün, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı röportajı da yayımladı. İmamoğlu'nun "Türkiye'de demokrasi ve özgürlük açlığı çok güçlü" sözlerini ön plana çıkaran dergi, İBB Başkanı'ndan "Erdoğan'ın ilk rakibi" diye bahsetti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 211
  • Mgl 3 yıl önce Şikayet Et
    Cavur da biliyor kimi seveceni
    Cevapla
  • doğruya doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    gavur bir adamı boşa övmez ya onun adamıdır ya da onun bir işine yaramıştır başka da bir açıklaması da yoktur.
    Cevapla
  • SULTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi adamlarını nasılda tutuyorlar İmamoğlu değilde FRANSIZOĞLU çoooooook daha yakışırdı...Demekki doğru yoldayız Fransızlar bile …. oğlunu sevip ERDOĞAN ı karalıyolarsa kötü adamın kim olduğunu onlar ele veriyolar elin gavuru erdoğanı severmi O ARTIK DÜNYA LİDERİ çatlasın patlasın TÜRKİYE İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIII....
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Makron Her şeye fransız.
    Cevapla
  • gökselami 3 yıl önce Şikayet Et
    düz mantık, düşmanımın düşman dostumdur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı