Paşinyan'ın bağımsızlık talebi karşılık buldu! Türkiye ve Azerbaycan'a karşı harekete geçti

Fransız Senatör Valerie Boyer, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki ilerleyişine karşı koymak, aynı zamanda Türk İslamı'nın Avrupa'da yayılmasına engel olmak için, bu hafta içinde Senato'ya Dağlık Karabağ'ın tanınması ve Türkiye ile Azerbaycan'ın eylemlerinin kınanması için teklif sunacağını açıkladı. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan geçtiğimiz gün, Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığının tanınmasını talep etmişti.

Paşinyan'ın bağımsızlık talebi karşılık buldu! Türkiye ve Azerbaycan'a karşı harekete geçti
Paşinyan'ın bağımsızlık talebi karşılık buldu! Türkiye ve Azerbaycan'a karşı harekete geçti
GİRİŞ 20.10.2020 13:26 GÜNCELLEME 20.10.2020 13:32
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Fransız Senatör Valerie Boyer, bu hafta içinde Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığının tanınması ve Türkiye ile Azerbaycan'ın eylemlerinin kınanması için Senato'ya teklif sunacağını ifade etti. Twitter'dan açıklama yapan Boyer, "Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki ilerleyişine karşı koymak, aynı zamanda Türk İslamı'nın Avrupa'da yayılmasına engel olmak anlamına geliyor. Bu hafta Senato'ya Dağlık Karabağ'ın tanınması ve Türkiye ile Azerbaycan'ın eylemlerinin kınanması için teklif sunacağım" ifadelerini kullandı.

 

ERMENİSTAN LİDERİNİN "BAĞIMSIZLIK" TALEBİ

 

18 Ekim'de tweet atarak açıklama yapan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ'ın bağımsızlığının tanınmasını talep etmişti. Paşinyan Twitter'dan yayımladığı mesajda, "Karabağ hiçbir zaman Azerbaycan'ın parçası olmadı ve Azerbaycan'ın toprak iddialarının uluslararası hukukta hiçbir temeli yoktur. Soykırımı önleyin ve Karabağ'ı tanıyın" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 126
  • Mehmet Sahin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gece ansızın gelebiliriz belkide gerisini biliyom.
    Cevapla
  • cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    dabi dabi...
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    ozaman pariside türkiye topraklarina katicagiz desene
    Cevapla
  • Şahinbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Valérie Boyer bir numaralı türk düşmanı,Boyerin başına A koyarsanız Aboyer abuaye okunuyor fransızca havlamak anlamına geliyor,istediği kadar havlasın.
    Cevapla
  • Sezgin Tabak 3 yıl önce Şikayet Et
    Fransa'nın Yaptığı Tam bir REZİL Politika. Ve Parlementolarında Oy için Soykırım Kararları veren Reziller [Hangi ülkeler karar aldıysa ve Oylama yaptıysa] Reziller bu iş Parlemento işimi? görüyorsunuzki Orda Ermeni asıllılar var ve Türkleri sevmeyenler mevcut orda Adil bir Karar olurmu! ERMENİLER ANADOLUDA'DA RAHAT DURMADILAR GÖÇ ETTİRİLDİLER, İÇ SAVAŞTAN KARŞILIKLI BİRBİRLERİNİ LİNÇ ETTİLER HEPSİ BUDUR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar