Paşinyan yine Türkiye'yi hedef aldı! Bir yalan daha

Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan işgalci Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan her platformda Türkiye'ye iftira atmaktan geri kalmıyor. Paşinyan son olarak çıktığı Hindistan kanalında canlı yayında yalanlarına bir yenisini ekledi.

Paşinyan yine Türkiye'yi hedef aldı! Bir yalan daha
Paşinyan yine Türkiye'yi hedef aldı! Bir yalan daha
GİRİŞ 26.10.2020 18:23 GÜNCELLEME 26.10.2020 18:23
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Vatan savunmasını devam ettiren ve haydut Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almak için mücadele eden Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan, cephede ne var ne yok bırakıp kaçan Ermeni askerlerinden esir alınanlar terör örgütü PKK ile kol kola olduklarını itiraf etmişti. İşgalci Ermenistan Başbakanı Paşinyan, çıktığı Hindistan kanalında Türkiye'nin bölgeye paralı asker yolladığı yalanına sarıldı. 

Rusya'nın arabuluculuk çalışmaları kapsamında sağlanan ateşkese rağmen haydut Ermenistan'ın özellikle sivillerin bulunduğu bölgelere saldırıları devam etmişti. Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Paşinyan ateşkesi Ermenistan tarafının bozmadığını iddia etti. 

Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmaları da fırsata çevirmeye çalışan Paşinyan, Hindistan kanalında Pakistan hakkında da asılsız iddialarda bulunup işgal ettikleri Karabağ bölgesine Pakistan tarafından silahlı savaşçıların gönderildiğini söyledi.

YORUMLAR 14
  • Yasir gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Velevki doğru sanki sizin toprağınızı mı aldık. Adamların toprağını hem işgal et hem de yıllarca faydalan sonra da konuş.
    Cevapla
  • göktürk okcu 3 yıl önce Şikayet Et
    bi kendine iftira atmadı Azerbaycan için çalışıyorum diye. Türkiye Azerbaycana her türlü askeri destek verebilir bu paramiliter unsurlarda olabilir fakat Türkiye Azerbaycanlı kardeşlerinin intikamına saygılıdır. Türkiye'de Azerbaycanda Azerbaycan Türklerinin düşmanlardan kendi elleriyle intikam almalıdır. Bu Türklüğün icabı ve töresidir. Bizim Azerbaycana paramiliter unsur göndermemiz Azerbaycanlılara saygısızlık olur .Onun için fos altı boş ermenice bi iftira olduğu belli.
    Cevapla
  • Khazar. 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam yalançı,təxribatçıdır.Ölkəsini uçuruma sürükləyir hazırda.Artıq yolları qalmayb bilmir nə etsin .Bir sürədən sonra qəbilə tayfalarındanda kömək istəyəcək)) .Bu Azərbaycanın tarixi-qanuni haqq işidir.Türk kardeşlərimizə eşq olsun.
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay vay,bu adam yürüyen mikser.
    Cevapla
  • Necattin 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten yalan ve sahtekarlık la geldi yönetime.gecmisindede sahtekarlık var gazeteci olmadığı halde gazetecilik yolunyla bu işlere girip bu duruma geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!