Yunanistan'dan skandal 'yaptırım' açıklaması!

Yunanistan, ABD'nin Türkiye'ye karşı uygulayacağını açıkladığı yaptırım kararı hakkında skandal açıklamada bulundu. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı ABD'nin Türkiye'ye Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri alımı nedeniyle getirdiği yaptırımları memnuniyetle karşıladıklarını duyurdu.

Yunanistan'dan skandal 'yaptırım' açıklaması!
Yunanistan'dan skandal 'yaptırım' açıklaması!
GİRİŞ 15.12.2020 03:24 GÜNCELLEME 15.12.2020 03:25
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Her fırsatta Türkiye'ye karşı yabancı devletlerin desteğini çekmeye çalışan ve özellikle Doğu Akdeniz meselesinde Fransa ve ABD'nin yardımlarını bekleyen Yunanistan'dan bir skandal hamle daha geldi.

 

 

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, ABD Hazine Bakanlığı'nın Türkiye'ye Rusya'da S-400 alımını nedeniyle uyguladığı yaptırımlara dair açıklamada bulundu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada "NATO üyesi Yunanistan, ABD Hazine Bakanlığı'nın Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayii Başkanlığı, Başkanı ve diğer yöneticilere CAATSA yasasının 231. maddesi uyarınca yaptırım uyguladığına ilişkin açıklamasını memnuniyetle karşılıyor" ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR 68
  • Elazigli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yunana herzaman. Düsmanca davranmak boynumuzun borcudur bunlar kalleslikte sinir tanimaz bir devlettir. Fransiz mallarina boykota devam. Simdi Amerikan mallarida boykot edilmeli mesela cola mc donalds defolsunlar ülkemizden bu düsmanca tutumlarina millet olarak duyarsiz kalamayiz tepkimizi göstermeli ve. Devletimizin yanninda yerimizi almaliyiz
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan yakın zamanda s300 denedi ee ona yaptırım yok. Demekki mesele rus hava savunma sistemi meselesi değil. Bir de yunanistan yaptıklarını bir kenara koyup iyi komşuluk felan diyor ya işte maske düşüyor böyle durumlarda hani sen iyi komşuydun he . Bu iş türkiyeyi sadece güçlendirecek teşekkürler abd
    Cevapla
  • S.k 3 yıl önce Şikayet Et
    Boyundu egecegiz
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Vurun vurun vurun yunanistan ni bayraklarini yakin yirtin
    Cevapla
  • Cesur 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin herhalde niyeti kötü.Türkiye patriot istedi vermedin.Burda suçlu olan sensin.Sen vermedin biz de Rus' dan aldık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak