Ruslar çok kızacak! Foreign Affairs'ten Türk SİHA'larına övgü

Foreign Affairs internet sitesinde yer alan bir makalede; Türk İHA'larının savaş seyrini değiştiren potansiyeli kaleme alındı. Yazıda, Dağlık Karabağ savaşıyla ilgili olarak "5 milyonluk Türk silahı, 300 milyonluk Rus silahını imha etti" ifadelerine yer verildi.

Ruslar çok kızacak! Foreign Affairs'ten Türk SİHA'larına övgü
Ruslar çok kızacak! Foreign Affairs'ten Türk SİHA'larına övgü
GİRİŞ 21.12.2020 16:50 GÜNCELLEME 21.12.2020 16:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Foreign Affairs internet sitesinde yer alan bir makalede, dünyanın SİHA savaşları dönemine girdiği belirtilerek, "Libya, Dağlık Karabağ, Suriye ve Ukrayna'da olanlar silahlı insansız hava araçlarının baskın, belki de belirleyici bir rol oynadığını gösterdi. Azerbaycan savaş esnasında 1940 üretimi An-2 hafif uçakları (tuzak gibi) havaya kaldırarak Ermeni güçlerinin hava savunma sistemlerinin yerini tespit etti. Sonra İHA'lar o sistemleri imha etti" denildi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 3
  • umidazizov 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar böyük bir qorxu içinde Türk SİHA larına qarşı çare arayırlar. Donbasda hamle bekliyorlar. Rusya harbi forumlarının 1 nömreli mövzusu Türk SİHA ları.
    Cevapla
  • Umid Azizov 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanın harbi forumlarında Bayraktar qorxusu azerilere lezzet verir. Donbasda ruslar hemle bekliyor. Aksüngür gelecek deye ne yapacaqlrını bilmirler . ermeniler payını aldı . indi növbe rusların
    Cevapla
  • turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Azeri demeseniz Azerbaycanlılara ya da daha doğrusu Azerbaycan Türklerine. Ruslar Türk olduğunuzu unutturmak istediği için Azeri şeklinde yeni bir ırk ismi türetti. Aynı Kırgız, Kazak gibi. Kırgızistan Türkü, Kazakistan Türki aynı şekilde. Hepimiz Türküz sadece coğrafyalar farklı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek