Prof. Dr. Uğur Şahin'den mutasyona uğrayan koronavirüs açıklaması

Dünya mutasyon geçiren koronavirüs haberleriyle çalkalanırken, Covid-19'a karşı tünelik ucundaki ışığın görülmesini sağlayan isimler arasında başı çeken Prof. Dr. Uğur Şahin, Alman Bild gazetesinin internet sitesine kritik açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Uğur Şahin'den mutasyona uğrayan koronavirüs açıklaması
Prof. Dr. Uğur Şahin'den mutasyona uğrayan koronavirüs açıklaması
GİRİŞ 22.12.2020 03:01 GÜNCELLEME 22.12.2020 03:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Koronavirüs aşısını geliştiren BioNTech'in üst yöneticisi olan Prof. Dr. Uğur Şahin, küresel çapta panik yaratan koronavirüs varyantına karşı geliştirdikleri aşının etkili olacağı konusunda emin olduğunu ifade etti.

Amerikan ilaç devi Pfizer ile birlikte geliştirdikleri aşıya Avrupa Birliği tarafından onay verilmesinden kısa bir süre sonra Bild TV'ye konuşan Prof. Dr. Şahin, BioNTech şirketinin mutasyonu ilerleyen günlerce inceleyeceğini fakat meseleye itidalli yaklaştığını ifade etti.

Henüz koronavirüs aşısı olmadığını fakat olmak istediğini ifade eden Uğur Şahin, "Çalışanlarının işlerine devam edebilmeleri için aşılanmalarının daha önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Müberra bekcili 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben olumsuz düşüncesi olanlara üzülüyorum birkerde biz gurur duyalım bizim insanımız güzel birşeyi dahası bu insan canıyla ilgili ben kendi adıma gurur duyorum isallah bizim insanımızın aşısını olmak nasip olur bu illetten kurtuluruz
    Cevapla
  • adil poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar Türkiye'ye ve kendi insanina dair tek olumlu bir mesaj verdigini duymadim.. umarim geldigi topraklari unutanlardan olmaz. bilim insanlari vatansiz, milletsiz, tum insanlığı eşit tutan bir hisse mi sahip olmak zorunda?
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha kendi olmamış başka söze ne gerek var!
    Cevapla
  • alet olmayın 3 yıl önce Şikayet Et
    Mutasyon, evrimcilerin kullandığı bir tabirdir. Onlar mutasyonla türlerin başka türlere dönüştüğünü iddia ederler. Bu yanlıştır. Bugüne kadar hiç bir faydalı mutasyon tesbit edilememiştir. Mutasyon bozulma, çürüme demektir. Mutasyonla deyip durmakla evrimcilerin propagandasını yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşına güveniyorsan ilk aşıyı sen olacaktın efendi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı