Rusya'dan ortalığı karıştıran F-35/Su-57 açıklaması

Rus isim İgor Korotçenko, üretim amaçları ve mantıkları, işlevsellikleri birbirinden tamamen zıt olan, 5. nesil olmaları dışında bir ortak paydaları olmayan F-35 ve Su-57 savaş uçaklarını karşılaştırarak, kendi ürettikleri uçağın daha iyi olduğunu ve F-35'in Su-57'ye rakip olamayacağını söyledi.

Rusya'dan ortalığı karıştıran F-35/Su-57 açıklaması
Rusya'dan ortalığı karıştıran F-35/Su-57 açıklaması
GİRİŞ 02.01.2021 19:19 GÜNCELLEME 05.01.2021 09:11
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Rusya'daki Dünya Silah Ticareti Analiz Merkezi Müdürü İgor Korotçenko, Rus basınına verdiği demecinde Su-57 uçağının, F-35’ten hangi özellikleriyle üstün olduğunu anlattı.

 

"SU-57 TEKNOLOJİ HARİKASI"

Su-57'nin bir teknoloji harikası olduğunu belirten Korotçenko, "F-22 veya F-35 fark etmez, ABD'deki her türlü muadili karşısında Su-57'nin uzun menzilli füze ve yakın manevra çarpışmasında kazanma şansı daha yüksek" dedi.

"F-35, SU-57'İN RAKİBİ BİLE OLAMAZ"

Su-57'nin, ABD'deki benzerlerine kıyasla daha gelişmiş bir aerodinamik düzene sahip olduğunu ifade eden Korotçenko, "F-35, Su-57'nin rakibi olamaz. Hem silahları hem füze savaşı bakımından Su-57, F-35'ten üstün. Biri kartal biri baykuş gibi" yorumunda bulundu.

 

RUS İSİM SU-57'Yİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Korotçenko'ya göre, Su-57'deki aşamalı anten düzeneğine sahip radar sisteminin kalitesi, uzun menzilli füze tespiti konusunda üst düzey verimlilik sağlıyor.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 104
  • Edip r no31 yol 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok fazla kafa yorucu şeylerle bunlar
    Cevapla
  • Bulent 3 yıl önce Şikayet Et
    Artik dısardan ne uçak,ne tank nede deniz araçları aliriz.savunma fuzeleri hariç..savunma fuzelerini de rusyada temin ederiz.bu konuda çok başarilar.Amerikalilar ve avrupalilar da çöplerini başka ulkelere satsınlar..çoplere para verecek değiliz.
    Cevapla
  • Ahmet dede. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal; negerek var, muhabbet kuşu alalım.
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana kalırsa kendi uçağımız yapilana kadar su57 almalıyız. Karsımizde 5. Nesil uçaklar var. Onlara karsı güçlü olmalıyız. Bu arada amerika f35 uçaklarına verilen parayı iade etmeli. Deniz kuvvetleri ucak gemisi yada ucaklar icin kullanmalıyız.
    Cevapla
  • Bekir meral 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence aynı fikirdeyim parayı iade etmeli ama bunlara güvenilmez selamlar
    Cevapla
  • Jk 19 3 yıl önce Şikayet Et
    Ke mal'le göŕüşsekmi bu konuyu. Kartalmı, baykuşmu..?
    Cevapla
  • Süpersonik zeka... 3 yıl önce Şikayet Et
    Su57 yi bilmem ama reklamı iyi yapan kazanır. Nasılsa satılan malın iadesi olmaz. F-35 lere ben martı diyordum, bunlar baykuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir