Son Dakika: Twitter'dan Trump'a sansür!

Son Dakika haberi; Seçim sonucunu kabullenmeyen Trump destekçilerinin Kongre'yi basmasının ardından bir anda dünya gündemine oturan ABD'deki olaylar sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Seçim döneminde olduğu gibi Twitter yaşanan karışıklıklarda önlem olarak yine Trump'ı sansürlemeyi seçti. Trump'ın hesabı 12 saat boyunca kilitlenecek.

Son Dakika: Twitter'dan Trump'a sansür!
Son Dakika: Twitter'dan Trump'a sansür!
GİRİŞ 07.01.2021 00:47 GÜNCELLEME 07.01.2021 08:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın Washington DC'deki 'seçim sonuçlarını kabul etmeyeceğini' belirttiği mitinginin sonrasında destekçileri barikatları aşarak Kongre'ye girmeye çalıştı. Polisle çatışmanın yaşandığı olaylar sonrası oylama durdurulurken Twitter'ın Trump'a sansür uygulandığı öğrenildi.

Twitter'dan Trump'a sansür

Twitter'ın Trump'a uyguladığı engellemeye göre Trump paylaşım yapamıyor ve RT/ beğeni / link kopyalamaya özelliklerini kullanamıyor. 

Trump , Twitter hesabı

Twitter'dan yapılan açıklamada, başkent Washington'da bugün "görülmemiş ve devam eden şiddetin" ardından Trump'tan 3 paylaşımını kuralların ihlal edildiği gerekçesiyle kaldırması istendiği belirtildi. Trump'ın Twitter hesabının 12 saat kilitleneceği ifade edilen açıklamada, söz konusu paylaşımlar kaldırılmadığı ve ihlaller devam ettiği sürece hesabın askıya alınacağını bildirildi.

 
YORUMLAR 6
  • Beylerbeyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Yani neymiş? Küresel çeteye karşı Amerikan Başkanı da olsan bir "hiç" sin! Onlara bu gücü kim veriyor? O uygulamaları kullanan bizler!...
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde olsa kıyamet kopmuştu ama değil mi? ABD yaptı mı çıt yok bazılarında
    Cevapla
  • Memoral 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump un sokağa çıkın açıklaması yapması lazım. Bana oy verenlerin tamamını sokağa davet ediyorum de.
    Cevapla
  • CAN BAR 3 yıl önce Şikayet Et
    trump MADARA oldun be koçum Bu kadar ciyaklamayı bırak Aynı bizim İSTANBUL seçimi gibi hırsızlık oldu mu oldu Önceden önlem almazsan bırak seçimi MELANİ yide alırlar elinden demedi deme
    Cevapla
  • samimi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha gayret destekliyoruz seni.Ortaligi toz duman et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı