Pensilvanya Valisi'nden açıklama: Bu bir darbe girişimi!

Pensilvanya Valisi Wolf, başkent Washington'da göstericilerin Kongre binasına girmesini "darbe girişimi" olarak nitelendirdi. Wolf, ABD'nin adil ve özgür bir seçim yaptığını ve sonucun belli olduğunu belirterek, Cumhuriyetçilere şiddeti durdurma çağrısında bulundu.

Pensilvanya Valisi'nden açıklama: Bu bir darbe girişimi!
Pensilvanya Valisi'nden açıklama: Bu bir darbe girişimi!
GİRİŞ 07.01.2021 02:42 GÜNCELLEME 07.01.2021 02:43
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

ABD'de gerilim dolu saatler yaşanıyor. Pensilvanya Valisi Tom Wolf, başkent Washington'da göstericilerin Kongre binasına girmesini 'darbe girişimi' olarak nitelendirdi.

''BUGÜN WASHİNGTON'DA GÖRDÜKLERİMİZ BİR DARBE GİRİŞİMİDİR''

Wolf, ABD'de 3 Kasım 2020'de yapılan seçimlerin sonuçlarının resmileştirileceği Kongre oturumunu protesto eden göstericilerin barikatları aşarak Kongre binasına girmesiyle ilgili Twitter üzerinden açıklama yaptı.

"Bugün gördüklerimiz demokrasi değil, darbe girişimi." ifadesini kullanan Wolf, ABD'nin adil ve özgür bir seçim yaptığını ve sonucun belli olduğunu belirterek, Cumhuriyetçilere şiddeti durdurma çağrısında bulundu.

 

YORUMLAR 50
  • HİÇ 3 yıl önce Şikayet Et
    aman dikkat siz önce fetö köpeğini koruyun, yoksa hesabı ağır olur size, yoksa okuyup üfleyeniniz olmaz, yakındao ayaklananlara darbe yapanlara bir beddua eder, bir bakarsınız hepsi buhar olmuş...
    Cevapla
  • 15 Temmuz 3 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzda Natocu Derin Amerikancı pilotlarca Meclisimizi bombalayan ve onurumuzu ayaklar altına alanları Rabbim bugün rezil etmiş zelil etmiş paçavraya çevirmiştir. çok şükür. faşist katil bir devlet onuru gururu nerden bilebilir ki. 15 Temmuzun ahını aldılar.
    Cevapla
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adil ve özgürlük diye 1 asırdır dünyayı kandırıyorsunuz alçaklar. sonunuz inşsaallah böyle olacak param parça olup dağılım gene barbarlar gibi birbirinize düşeceksiniz inşallah. dünya mazlumlarıda bir nefges alacak
    Cevapla
  • Kırşehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Pensilvanya oy sahtekarlığımın merkeziydi. Vali kendini kurtarmak için ilk darbe diye yırtınan oldu. Amerika’nın da Türkiye mim de en nefret ettiği eyalat oldu.
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahh ulan ahhh..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti