Bill Gates'ten 'çip' iddialarına cevap

Microsoft'un kurucularından Bill Gates, sosyal medyada koronavirüs salgını süresince kendisiyle ilgili çıkan "çılgın" ve "kötü" komplo teorilerinin ulaştığı boyuta şaşırdığını ve bu teorilerin arkasında yatan nedeni araştırmak istediğini söyledi. Gates'in salgını insanları kontrol etmeye çalışmak için çıkardığı, salgından maddi çıkar elde edip aşıları da kullanarak insanlara mikroçip yerleştireceği iddia edilmişti.

GİRİŞ 27.01.2021 14:30 GÜNCELLEME 27.01.2021 15:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan Bill Gates, kendisi ve Anthony Fauci ile ilgili sosyal medyada dolaşan ve sayısı milyonlara ulaşan "çılgın komplo teorilerinin" büyük olasılıkla salgının yarattığı korku ortamı ve sosyal medyanın hayatımızdaki rolünün artması nedeniyle yayıldığını düşündüğünü söyledi.

Gates "Bu teorilerde benim ve Dr. Fauci'nin adının geçeceğini kimse tahmin edemezdi. Bundan dolayı şaşkınlık duyuyorum ve yakın zamanda biteceğini umuyorum" dedi.

2014 yılında Microsoft'un yönetim kurulu başkanlığı pozisyonundan ayrılan Gates, Bill and Melinda Gates Vakfı üzerinden koronavirüs ile küresel anlamda mücadele edilebilmesi için en az 1.75 milyar dolarlık kaynak sağlamıştı.

Gates, "İnsanlar buna gerçekten inanıyor mu? Bu konuda gerçekten araştırma yapmalı ve insanların davranışlarına nasıl etki ettiğini ve bunu azaltmak için neler yapabileceğimizi anlamalıyız" dedi.

BILL GATES HAKKINDA TEORİLER

ABD'nin önde gelen bulaşıcı hastalıklar uzmanı Anthony Fauci ve Gates'in, salgını insanları kontrol etmeye çalışmak için yarattıkları, salgından maddi çıkar elde etmek istedikleri ve aşıları kullanarak insanları takip edebilecek mikroçipleri vücuda yerleştirecekleri de yer alıyordu.

YORUMLAR 8
  • Türk Vatandaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu meleği niye kötülüyorsunuz yahu, bir sorun bakalım niye yapmış? Hem o yapmadı şeytan söyledi. Onun hiç suçu yok.
    Cevapla
  • yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu gayet normal değil mi. Afrika ve Meksika da iyi niyetli aşılarınız kız çocuklarını kısırlaştıran aşıları dağıtan kendi vakfıydı. Güven olmazsa her türlü dedikodu çıkar.
    Cevapla
  • Vatandaş... 3 yıl önce Şikayet Et
    İblisin insan şeklindeki şeytanlarından....
    Cevapla
  • Muratb 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç det mı benim amacım zaten bu. Tabiyki de demez diyemez. Zaten dese suç. Kolayı ve yalanı görmedim duymadım konuşmadım. Biz de yedik
    Cevapla
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adama güvenilmez sakın şu an masum rolünde , yani bizim zayıf noktamız inanmak yahudilerden her şey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi