Erdoğan ve Elon Musk'ın görüşmesi Ermeni diasporasını kızdırdı: Uzayı silahlandırıyorlar

Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile SpaceX ve Tesla şirketlerinin sahibi Elon Musk arasındaki görüşme sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Erdoğan, iç muhalefeti ezmek ve bölgesel savaşı başlatmak için uzayı silahlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Erdoğan ve Elon Musk'ın görüşmesi Ermeni diasporasını kızdırdı: Uzayı silahlandırıyorlar
Erdoğan ve Elon Musk'ın görüşmesi Ermeni diasporasını kızdırdı: Uzayı silahlandırıyorlar
GİRİŞ 01.02.2021 09:09 GÜNCELLEME 01.02.2021 09:09
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden koltuğa oturur oturmaz Türkiye'ye yaptırım uygulanması çağrısında bulunan Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile SpaceX şirketinin sahibi Elon Musk arasındaki görüşmeyi hazmedemedi.

Resmi sosyal medya hesapları Twitter'dan Erdoğan ve Musk'ın fotoğrafının bulunduğu bir paylaşım yapan ANCA, "Erdoğan, iç muhalefeti ezmek ve bölgesel savaşı başlatmak için uzayı silahlandırıyor" ifadesini kullandı.

ERDOĞAN VE ELON MUSK NE KONUŞTU?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Erdoğan-Musk görüşmesinde, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususların ele alındığı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili kardeşim, bugün Tesla ve SpaceX'in Kurucusu Elon Musk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmede, Türkiye'deki kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliğine ilişkin hususları ele aldık. Teknoloji alanında ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve Milletimize fayda sağlama amacıyla bu alanda atılan her adımı desteklemeyi sürdüreceğiz."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    İnadına sayın erdogan çatlasınlar patlasınlar yine kazanacagız canım feda erdogana gerisi hikaye
    Cevapla
  • Maruf 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) kaçıncı yüzyılda yaşıyor?
    Cevapla
  • Hakkı Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    uzay zaten silahlandırılmıs, Türkiye yi her an vurabilecek nükleer başlıklı füzeler var...Ve onlar sayesinde siz 90 yıllarda çok rahat katliyam yaptınız...Türkiye nin aynı teknolojiye ulaşması niye sizi korkutuyor...Yaztığınız zulümler gözünüzün önüne geliyor galiba...
    Cevapla
  • FBI 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet o zaman açık açık ermenilerin adamları, daha kanıt mı arıyorsunuz. Atatürk ise kullanılan olmuş CHPKK için
    Cevapla
  • MASER veya XASER 3 yıl önce Şikayet Et
    Enerji silahı da olsa 7-24 aktif toz çamur yağmur derdi olmayan kilometrelerce kare origami gibi açılan paneller de olsa uzun mesafeden havayla etkileşmeyen ışık frekansı bulmak ve onunla enerjiyi aşağı aktarabilmek ve yukarı çıkarmanın dev maliyeti gibi 2 ciddi engel var. Ama SAR radarları sisi bulutu binlerce feetten delip geçiyor ve pahalı da değil. SAR radarlarının kullandığı elektro manyetik spektrum frekansı uygun olabilir. SAR gibi MASER yani. X-Ray de geçiyor ama onun lazerini yapan teknoloji varsa da gizlidir. Reagan döneminde Excalibur diye uzayda X-ray lazerle XASER füze vurma projesi vardı mesela. Ama çok gizli bunlar.
    Cevapla
  • arif 3 yıl önce Şikayet Et
    çok ilginç şeyler paylaşmışsın teşekkür ederim ama bunları tam olarak ögrenmenin yolu varmı merak ettim bu konuyu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler