Koronavirüs aşısı olan Bill Gates'in kızından manidar 'çip' mesajı

Bill Gates'in 24 yaşındaki kızı Jennifer Gates, sosyal medya hesabından Kovid-19 aşısı ile ilgili esprili bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda Gates, babası Bill Gates'in insanlara çip takacağına dair söylentilere de gönderme yaptı.

Koronavirüs aşısı olan Bill Gates'in kızından manidar 'çip' mesajı
Koronavirüs aşısı olan Bill Gates'in kızından manidar 'çip' mesajı
GİRİŞ 15.02.2021 09:30 GÜNCELLEME 15.02.2021 09:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin isimlerinden birisi olan Bill Gates'in kızı 24 yaşındaki Jennifer Gates, Instagram hesabından, Kovid-19 aşısının ilk dozunu olduğunu belirten bir paylaşımda bulundu.

Gates, yaptığı paylaşımda "babasının dehasının kendisine aşılanamadığını" söyledi. Gates, çip tartışmalarına atıf yaptığı paylaşımında "Bu aşı, dahi babamı beynimin içine çip olarak yerleştirmedi" ifadesini kullandı.

Aşı olduktan sonra da maskesini takmaya ve hatta gerekirse yine çift maske ile dolaşmaya devam edeceğini belirten Gates, "Tıp eğitimi aldığım için ilk doz mRNA aşısı olma ayrıcalığına sahip oldum. Bu aşı bağışıklık sistemimin virüse karşı etkisini artıracak. Bir tıp öğrencisi olduğum ve gelecekte bir doktor olacağım için bunun beni ve gelecekteki çalışmalarımı koruyacağı için minnettarım" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • milletin ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimin aşı olup olmadığına dair dijital sertifikayı (bir nevi aşı kartı) yani kimin tehlike saçıp saçmadığının, kimin hastalık tehlikesi taşıyıp taşımadığının anlaşılabilmesini yanlış anlayarak ya da kasten akla ziyan aşıda çip gibi bir zırvaya çeviren bilim zır cahilleri veya hainleri sadece Türkiye’de değilmiş.
    Cevapla
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Bukadar vebal ile napcaksiniz bakalim ahirette(zalimler icin yaşasin cehennem
    Cevapla
  • Yedik 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuktan ödün yok, tam gaz devam
    Cevapla
  • Abdullah Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    beyin olmadığı için çipe en çok sizin ihtiyacınız olacak. başta şeytanın uşağı babana. projeniz elinizde hatta beyninizde patlayacak.
    Cevapla
  • mukan kagan 3 yıl önce Şikayet Et
    nede olsa yahudi dir guvenilmez bu lanetlilere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!