Ateşkes sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik katliamlarını Türkiye'nin dünyaya duyuracağını söyledi: "İsrail'in ne olduğunu tüm dünyanın bilmesi lazım."

GİRİŞ 21.05.2021 13:30 GÜNCELLEME 24.05.2021 08:26
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının son bölümünde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını eleştiren Erdoğan, "Filistin tüm o yavruların ağlamalarıyla bizi bekliyor" dedi.

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nun Filistin gündemiyle toplandığını hatırlatan Erdoğan, "Bunu yaparken oradan bir şeyi haykırdılar. Filistin'in 1947'den itibaren topraklarının bu terör devleti İsrail tarafından nasıl işgal edile edile bugünkü bir parça Filistin toprağına döndüğünü anlattılar. Anlatacağız, durmayacağız. Bu haritaları göstererek anlatacağız. Terör devleti İsrail'in ne olduğunu tüm dünyanın bilmesi lazım. Özellikle gençlerimize sesleniyorum. Gençler, bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız, çok iyi anlamanız lazım. Bizi yeniden kısır çekişmelerin, dar kalıpların, sahte gündemlerin, karanlık senaryoların kıskacına hapsetmek isteyenlere eyvallah etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Şunu bilin, tüm dünya mazlumları güçlü bir Türkiye'nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 126
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalıyoruz sayın başkanım geç. Bunların yaptıklarını ülke ülke gezip anlatmamız gerek.
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi gavur gibi biliyor ama görmek istemeyene gösteremezsin
    Cevapla
  • Murat Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    AŞAĞILIK YAHUDİLER ve onları cesaretlendiren batı ülkeleri... sonunuz yaklaştı...
    Cevapla
  • Tek Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya biliyor boşa ugraşma reis güc kimdeyse borusu onun ötüyor. boşuna bizi yillardir oyalamadilarmi sagci solcu kürt alevi diye . yillar önce yapsaydik bu silahlari simdi daha cok sözümüz gecerdi
    Cevapla
  • Yeterli değil 2 yıl önce Şikayet Et
    Ateşkesin sağlanması olumlu ama asla yeterli değil 1947 den beridir buna benzer ateşkesle durduruldu ama zulüm asla bitmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!