YPG, ABD zırhlısına paçavralarını asıp kent içinde dolaştı

Terör örgütü YPG'ye binlerce TIR dolusu silah gönderen ABD, örgüte şimdi de 5 adet Bradley tipi zırhlı araç verdi. YPG, ABD'nin hibe ettiği zırhlı araçlara paçavrasını asıp Haseke civarında devriye attı.

YPG, ABD zırhlısına paçavralarını asıp kent içinde dolaştı
YPG, ABD zırhlısına paçavralarını asıp kent içinde dolaştı
GİRİŞ 05.10.2021 06:15 GÜNCELLEME 06.10.2021 05:50
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

PKK'nın Suriye uzantısı olan terör örgütü YPG'ye binlerce TIR dolusu silah veren ABD'den skandal bir adım daha geldi.

YPG, ABD'nin hibe ettiği Bradley tipi zırhlı araçlara bayraklarını asarak Suriye'nin kuzeydoğusunda, Türkiye sınırına yakın Haseke kenti civarında devriye attığı görüntüleri paylaştı.

PKK/YPG'nin sözde Koordinasyon ve Askeri Operasyonlar Merkezi'nin Twitter'dan yaptığı açıklamada, ABD'nin Haseke'de DAEŞ üyelerinin tutulduğu bir Geveran hapishanesi yakınında terör örgütü ile ortak devriye yürütmek için 5 adet Bradley tipi zırhlı araç konuşlandırdığını duyurdu.

Teröristler, ABD araçlarına PKK/YPG paçavrasını astığı bir fotoğrafı da paylaştı.

TERÖRLE OMUZ OMUZA

YPG, askeri faaliyetlerini duyurduğu bir başka hesabından ise, ABD ile 29 Eylül'de yaptıkları tatbikatın görüntülerini paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda ABD askerleri ile PKK/YPG teröristlerinin omuz omuza çalışmalar yaptığı görülürken, "Koalisyon güçleri, DAEŞ ile çatışmak için Koalisyon danışmanlarıyla eğitime devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan 'Bunun bir bedelinin olması lazım' diyerek ABD'ye tepki gösterdi! F-35 için restErdoğan: Biden'la iyi başlamadık

Erdoğan'dan Biden'a sert eleştiri: Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadımErdoğan'dan Biden'a sert eleştiri: Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadım

Teröristbaşı Mazlum Kobani'den itiraf: Biden bize söz verdiTeröristbaşı Mazlum Kobani'den itiraf: Biden bize söz verdi

20 MİLYON DOLAR

Fotoğraf ile birlikte, ABD'nin teröristlere hibe ettiği zırhlı araçlarla ilgili eğitim verdiği bilgisi de verildi.

Öte yandan terör örgütü PKK/YPG'ye ait yayın organları, daha önce İngiltere'nin de kendilerine 20 milyon dolar hibe ettiğini belirtti.

YORUMLAR 74
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir CHP FETÖ eksik orada Kiliçdaroglu gider yakinda
    Cevapla
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    roketleimizin n kadar etkili olduğunu görmek istiyorlar. Rusların ki mi amarijalının kimi daha dayanıklı vuruş gücümüzün altında nekadar dayabilirler onu görmek derdindeler. ama vurunca bağırtırız.
    Cevapla
  • Sulusokaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunları her gün gebertmekten bıktık bunlar her gün gebermekten bıkmadı. Neyse alan memnun veren memnun.Son hız gebertmeye devam...
    Cevapla
  • Dombra 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanımızın bir karış toprağı ne içerdeki ne dışardaki gavurlara asla verilmeyecektir.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolansin bakalım sıra onlarada gelecek önce kandil Sincar ha kasinirlarsa orayada müdahale edilir sıkıntı yok şimdi dolansin bebeler en mutlu oldukları anda ellerinde patlarsa onlar şaşırmayın Türk Devlet Aklı hiçbir düşman unsuru rahat bırakmaz devletimize güvenlik gorevlilerimize güvenimiz tamdır! Herkes ettiğini bulur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı