İsrail'in planı deşifre oldu: 1.53 milyar dolar fon ayırmış

İsrail yönetiminin, İran'ın nükleer tesislerine saldırı kabiliyetini artırmak için 5 milyar yeni İsrail şekeli (yaklaşık 1,53 milyar dolar) fon ayırdığı iddia edildi.

İsrail'in planı deşifre oldu: 1.53 milyar dolar fon ayırmış
İsrail'in planı deşifre oldu: 1.53 milyar dolar fon ayırmış
GİRİŞ 19.10.2021 02:56 GÜNCELLEME 19.10.2021 02:58
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İsrail'in Kanal 12 televizyonunda yer alan haberde, söz konusu fonun 3 milyar şekelinin bu yılın, 2 milyar şekelinin ise gelecek yılın bütçesine ekleneceği belirtildi.

Bu fonun, İran'ın nükleer tesislerine saldırma kabiliyetini artırabilmek için uçaklara, istihbarat toplamaya ve özel silahlanmaya ayrılacağı ileri sürüldü.

Kanal 12'nin iddiasına ilişkin İsrailli resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı.

İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, geçen ay yerel bir haber sitesine yaptığı açıklamada, İran'ın nükleer programına yönelik saldırı planlarını "büyük ölçüde hızlandırdıklarını" söylemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    iran rejimi israil çıkışları ile ayakta kalmakta.siyonizm ile iran rejimi arasında fark yoktur.aynı akla hizmet eder iran oda siyonistlere.ikiside TÜRKİYE düşmanıdır .iran rejimi fransadır.şimdi TÜRKİYE düşmanı israil-iran ve fransa olmuştur.düşmansız olarak gelişemeyiz.düşmanların çokluğu geleceğin aydınlığının göstergesidir.zalim emperyalist rejimler var oldukça.
    Cevapla
  • Milli.Nizam.2023 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist İsrail Yenileceksiniz.
    Cevapla
  • evladifatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    kina yakin israil yavrulari
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Dökülün bakalımmm dökülünnn. İran ile saman altından "al takke ver külah işleri " yineee.. Tıpkı geçmişte kimse İran'a silah satmayacak derkenn, meğerse Oliver NORTH denen ABD'li bir yarbay İran'a gizli silah satışını organize ettiği ortaya çıktı..Bu ecnebilere, emperyalistlere pek söylenecek bişey yok ama "EYY İRAN BİRAZ OMURGALİ OL BE KARDEŞİM"..
    Cevapla
  • Öktem 2 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve İran terör devleti olup ikisininde ortak noktası İslam düşmanı olması iki İslam düşmanı ülkenin birbirine zarar vermesi temennimizdir hodri meydan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı