BAE'li isim, INTERPOL'ün yeni başkanı seçildi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Tümgeneral Ahmed Nasser Al Raisi, Uluslararası Polis Teşkilatı'nın (INTERPOL) yeni başkanı seçildi. Al Raisi böylelikle, bu göreve seçilen ilk Arap isim olmuş oldu.

BAE'li isim, INTERPOL'ün yeni başkanı seçildi
BAE'li isim, INTERPOL'ün yeni başkanı seçildi
GİRİŞ 25.11.2021 10:54 GÜNCELLEME 25.11.2021 12:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Tümgeneral Ahmed Nasser Al Raisi, Uluslararası Polis Teşkilatı'nın (INTERPOL) yeni başkanı seçildi.

Al Raisi böylelikle, bu göreve seçilen ilk Arap isim olmuş oldu.

BAE'li generalin görev süresi 4 yıl olacak.

Adaylığı tartışmalara konu Al Raisi hakkında, işkence suçlamaları bulunuyordu.

Al Raisi'nin, Kasım 2018'e BAE'de "casusluk" iddiasıyla tutuklanan siyaset bilimci Matthew Hedges'e ve BAE'deki hükümete muhalif  olan Ahmed Mansur'a işkence yaptığı iddia edilmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış taraf seçilmiş .iptal......arapların canları dayak istiyor. Petrol 50 dolara düşecek.800 milyar dolarda verilmiyecek. Buda interpolden hemen istifa edecek. Selmanada hesabı çetin sorulacaktır .Allah ve melekleri ve Allahın savaşcıları ve Allahın emrinde hic acımayan acımasız melekler var.Allah peygamber deseler dahi durmazlar.!!! Son dakika uyarılarıdır bunlar... Boşuna türkiye müşrikleri ve münafıkları sevinmesin fazla sürmez..
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    BAE=İsrail, bu şahıs ta=masondur. Durum budur. Nerede BAE, orada İsrail. İlişkilerde de bunu asla unutmayalım. İsrail, kendi adına yaptıramayacaklarını BAE ile yaptırır. Aman dikkat. Anlaşmalara vs dikkat. BAE'nin ileri sürdüğü her görüşte İsrail parmağı arayın. Daha düne kadar başlarındaki adama şeytan demiyor muyduk? her tarafta ama her tarafta aleyhimize çalışmadılar mı? 15 Temmuz'da parmakları yok mu? Gezi'de parmakları yok mu? Dikkat, aman dikkat!
    Cevapla
  • Bursalı 2 yıl önce Şikayet Et
    kaç milyar dolar bağış yaptınız acaba
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD kuklası başka birsey deyil
    Cevapla
  • DUMBADZE 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay bee kirli ilşkiler ağı dünyayı nasıl da sarmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi