Son dakika: PKK camileri cephaneliğe çevirdi!

PKK/YPG, Ayn el-Arap’ta (Kobani) el koyduğu bazı camileri karargah ve mühimmat deposu olarak kullanıyor. İbadete kapatılan camilerde, içeriden girilen ve değişik istikametlere doğru giden tüneller inşa edildiği öğrenildi.

Son dakika: PKK camileri cephaneliğe çevirdi!
Son dakika: PKK camileri cephaneliğe çevirdi!
GİRİŞ 31.12.2021 07:08 GÜNCELLEME 31.12.2021 07:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TSK, Suriye’nin kuzeyinde terörden temizlediği kentlerde sızmalara karşı yoğun tedbir alıyor. Teröristlerce kazılmış tüneller tek tek bulunup tahrip ediliyor.

Daha önce Suriye’de eylem için okul ve hastaneleri karargaha çeviren PKK’lı teröristler, ibadethanelere de el koyuyor. Ayn El Arap’ta yeni tüneller tespit edildi. Bölgedeki bir caminin örgüt karargahı ve mühimmat deposu olarak kullanıldığı, altına da değişik istikametlere giden tüneller kazıldığı ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE PKK'NIN KAZDIĞI TÜNELLER BULUNDU

Terör örgütü PKK, sivillerin kullandığı okul ve hastane gibi kamusal alanlara özellikle üslenip, sivil hassasiyetini ön planda tutan Türkiye’nin hava harekatlarından kurtulmayı amaçlıyor. Bu noktalara yönelik olası operasyonlar ise dünyaya “Türkiye sivilleri vuruyor” yalanıyla yansıtılıyor. Daha önce Afrin, Münbiç, Tel Abyad, Rasulayn, Sırrin, Kamışlı ve Malikiyye’de de PKK’nın kazdığı tüneller bulunmuştu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 18
  • birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafalarınızı koparacagız
    Cevapla
  • oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk müslüman kürtleri dinsizleştirmek için kurulmuştur. Kurucusuda asala nın devamıdır.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Akıl hocaları ermeni her lânetlik bunların tercihi din düşmanları apo kriptosu kendisi din afyonudur uzak durun müritlerine pkk nin namaz ile oruç ile bir işi yok....ki camiyede sahip çıksın Allah bunlara uyanları uyandırsın..beyni kiraya vermek zor fetö cilerde aynen apocular gibi beyin kirada bunlar kolay kolay normal insan olmazlar....
    Cevapla
  • DELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP ile can ciğer cancık oldukları nasılda belli. CHP nin birzamanlar türkiyede yaptığının binde biri bile değil çünkü CHP camileri ahıra, meyhanelere çevirmişti, unutanları ve destekçilerini ALLAH KAHRETSİN, BELASINI VERSİN
    Cevapla
  • ..... 2 yıl önce Şikayet Et
    Genetiği fare bunların. Ancak tünel kazıp fistan giyerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı