Zelenskiy, Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı

Son dakika: Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Erdoğan ve AB konseyi başkanı Charles Michel ile görüşmeyi planladığını söyledi.

Zelenskiy, Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı
Zelenskiy, Erdoğan ile görüşeceğini açıkladı
GİRİŞ 22.02.2022 03:35 GÜNCELLEME 22.02.2022 03:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Rusya'nın sözde Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini tanımasına ilişkin görüşme planladığını bildirdi.

Zelenskiy, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi toplantısından sonra İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile şu anki durumu görüştüğünü belirtti.

Şu anda konuşma hazırladıklarını aktaran Zelenskiy, akabinde Erdoğan ve AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüşme planlandığını ifade etti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rusya'nın sözde Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini tanınmasına imkan veren iki kararnameyi imzalamıştı.

YORUMLAR 10
  • AdiL 2 yıl önce Şikayet Et
    Başka ülke ve örgütlerden savaş'a destek isteyeceğine kendi halkın ne diyor ona kulak verseydin.
    Cevapla
  • Deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    çoook geç kalındı geçmiş olsun....... Türkiye derhal ukrayna da ki sihaları geri almalı Kesinlikle rus kafirinin eline geçmemeli. Hatta ukrayana da ki tank ve motor fabrikaları Türiyeye taşınmalı.
    Cevapla
  • Vardar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra Ukraynaya geriye kalan Rusyanın bölmek istediği toprakları geri almaktır. Rusya savaştan korktu Sihalardan çekindi ve zorba bir acıklamayla oralar benimdir dedi.Bu kabul edilemez...
    Cevapla
  • Mehmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Sihalarla rusyayi işgal etmenin zamanı geldi.
    Cevapla
  • Amac? 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerilimi daha da tirmandiracak hareketler bunlar.
    Cevapla
  • Gonyalı Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka? Sana mı soracaklar amacını. Kendi işine bak olur mu Amac? yazan şahıs.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD Blöf yapıp kazanacağını zannetti, Afganistanın 7 milyar dolarına muhtaç olan bir Amerikanın Dünyaya bir faydası olamaz ! Hele hele Ukraynada savaşı finanse etmek gibi hamle yapacak gücüde yok ! ABD kaybetti yarın tüm kanallarda bunu dinleyeceksiniz ! PKK ya araç Vermesini sebebi de bu ekonomik sıkıntı ! ABD 21. YÜz yılın en büyük finansal KRİZİNE AB yi de yanına alarak GİRMİŞ BULUNUYOR !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times'ın önde gelen Yahudi yazarı: Netanyahu Biden'ı kullanıyor
Suudi Arabistan'da Ronaldo'ya beklemediği son!