Kılıçdaroğlu'ndan Ukrayna açıklaması: En iyi bizim tarihimiz anlatır!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bölgemizde bir savaş istemiyoruz. Savaşın acımasızlığını en iyi bizim tarihimiz anlatır. Bölgedeki bir savaşın Türkiye'ye büyük zararlar vereceğini hepimiz biliyoruz." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Ukrayna açıklaması: En iyi bizim tarihimiz anlatır!
Kılıçdaroğlu'ndan Ukrayna açıklaması: En iyi bizim tarihimiz anlatır!
GİRİŞ 22.02.2022 14:15 GÜNCELLEME 22.02.2022 14:21
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Ukrayna krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Bölgemizde bir savaş istemiyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Savaşın acımasızlığını en iyi bizim tarihimiz anlatır. Bölgedeki bir savaşın Türkiye'ye büyük zararlar vereceğini hepimiz biliyoruz. Bir savaşı önlemek sadece bir insan olarak bizim değil bütün dünyanın ortak talebi olarak ortaya çıkmak zorundadır. "

Kılıçdaroğlu, Rusya'nın bu süreç içinde 2014'e göre daha güçlü bir şekilde sahneye çıkmış durumda olduğunu vurgulayarak, "Hepimizin dış politikada sağduyulu hareket etmesi Türkiye'nin çıkarlarına odaklanması lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Rusya işgal girişimlerine başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'tedbir' paketini açıkladıRusya işgal girişimlerine başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'tedbir' paketini açıkladı

Erdoğan'ı hayrete düşüren Kılıçdaroğlu sorusu: Müslüm Baba gibi, damardan bir soru oldu!Erdoğan'ı hayrete düşüren Kılıçdaroğlu sorusu: Müslüm Baba gibi, damardan bir soru oldu!

Batı Rusya'ya karşı çaresiz kaldı, akıllara Erdoğan'ın 'Dünya 5'ten büyüktür' sözü geldiBatı Rusya'ya karşı çaresiz kaldı, akıllara Erdoğan'ın "Dünya 5'ten büyüktür" sözü geldi

YORUMLAR 28
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    onu bize demiyecen hani bundan 1 ay once buyuk elçilere mektup yaziyordun ya ekmegini yedigin maasini aldigin ülkeyi onlara sikayet edip mektup yaziyordun ya simdide onlara mektup yaz abilerine belki dinlerler seni
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu numara yapıyor her zamanki gibi her krizdeki gibi onun ve chp için önemli olan şey turkiye zarara ugrasin turkiyedeki iktidarda zor durumda kalsın CHP NİN TEK AMACI BUDUR
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret ettim nasıl bu savaşı reisin üstüne atamamış:)
    Cevapla
  • YAŞAR DOLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he sen önce elektrik paranı öde. boş boş konuşma
    Cevapla
  • Mustuk. 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik paralarını ödüyoruz agam sıkıntı değil de yalnız bu baykemalin gazıyla gidersen yakın ne parasını odeyebilecegin elektriğin nede elektriğe ödeyecek paran olacak eski günlerde olduğu gibi .
    Cevapla
  • GöNDeR 2 yıl önce Şikayet Et
    sen ve Türkiye'nin çıkarları örtüşmüyor, müdür. tam aksine sen patronlarının çıkarını korumaya çalışan bir koltuk emanetçisisin. boş yapma bari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak