Biden, Scholz ve Macron ile Ukrayna krizini görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile Ukrayna'da yaşanan son gelişmeleri görüştü.

Biden, Scholz ve Macron ile Ukrayna krizini görüştü
Biden, Scholz ve Macron ile Ukrayna krizini görüştü
GİRİŞ 22.02.2022 03:53 GÜNCELLEME 22.02.2022 03:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamaya göre Biden, Macron ve Scholz ile Ukrayna'da artan gerilimi ele aldığı bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Açıklamada, "Liderler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Donetsk ve Lugansk bölgelerini 'bağımsız' olarak tanımasını kınamaktadır." ifadesine yer verilerek, liderlerin gelecekte atacakları adımlar konusunda koordinasyonu sürdüreceğinin altı çizildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Namık Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    GÖRÜŞŞEN NE YAZAR SİZİN MİLADINIZ DOLDU…….. DÜNYA 5 TEN BÜYÜK Denildi
    Cevapla
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    3 zavallılar
    Cevapla
  • Selman 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem Putine karşısınız madem Ukraynayı destekliyorsun neden sende asker yığmadın. İşgale zemin hazırlayacak kışkırtmadan başka birşey yapmadılar.
    Cevapla
  • ziyaretçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne görüşmesi, hep show bunlar. Tam da istedikleri gibi oldu. ne zamandan beri savaş çığırtkanlığı yaptılar, şimdi de meyvelerini topluyorlar. Korkularından rusun karşısına çıkamadılar. bunlar iyi terör sevici olurlar ama biraz dişli birisini gördüler mi korkularından saklanacak yer ararlar. putin göstere göstere istediğini yaptı. Bunlara güvenenin vay haline. Şeytan üçlüsü... Ağızları hep kerif ve fitne kokuyor. Rabbim dünyayı bu zalimlerden muhafaza eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı