Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan vatandaşlarına molotof yapın çağrısı

Rusya'nın Kiev'i işgal etmesi üzerine Ukrayna Savunma Bakanlığı vatandaşlarına molotof kokteyli yapma çağrısında bulundu.

GİRİŞ 25.02.2022 13:11 GÜNCELLEME 25.02.2022 17:07
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ikinci gününe girdi. Rus işgalci kuvvetleri Ukrayna'nın başkenti Kiev'e girmek için hazırlıklar başlatırken, Kiev'in çeşitli mahallelerinin tanklar tarafından kuşatıldığı ile ilgili teyit edilemeyen bildirimler yapılıyor.

Bölgeden gelen bilgiler, henüz netlik kazanmazken, Ukrayna Savunma Bakanlığı, vatandaşlarına molotof kokteyli yapıp savunma yapma çağrısında bulundu.

BAKANLIKTAN "MOLOTOF KOKTEYLİ YAPIN" ÇAĞRISI

Ukrayna Savunma Bakanlığı, vatandaşlarına Rus birliklerine karşı direniş göstermesi çağrısında bulunurken, molotof kokteyli yapıp direnişe destek vermelerini istedi.

"VATANDAŞLARIMIZI MOLOTOF KOKTEYLİ YAPMAYA ÇAĞIRIYORUZ"

Sivillerin kendilerini molotof yaparak korumasını isteyen Bakanlık, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, "Vatandaşlarımızı Rus birliklerinin hareketleri konusunda bizlere bilgi vermeye, evlerinde molotof kokteyli yaparak direnişe destek verme ve düşmanı etkisiz hale getirmeye çağırıyoruz." ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADA MOLOTOF YAPIM TARİFLERİ

Sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan bildimlerin ardından molotof kokteylinin nasıl yapıldığı ve nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgiler, görsel olarak hem internet üzerinden hem de televizyonlardan yayımlanmaya başlandı.

 

YORUMLAR 85
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tank ve zırhlı molotofla yanar mı be kardeşşş.
    Cevapla
  • Zaza 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar gördüğüm en saçma savaş hiçmi tanksavar yok bu ülkede yok olmadı kaynar su dökün ruslara hane rpg hane roket hane neyse
    Cevapla
  • Tertib-i Lütfi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zelenski emmi. Senin benzinin litresinden haberin yok herhalde.
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    anlamadigim o kadar askeri arac tanklari sayma siray girmis rusyanin bunlari vuracak bir sey yok mu tank icin øzel fuze gerek olsa digerleri kolay vurulur bence araclar hedef alinacak tuzaklama yapilacak orda bin kadar taliban olsa rusya bu kadar kolay giremez idi demek orda biz de masa gibi hainler var rusya yardim ediyor
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülke 2 günde sokak gostericisine dönüştü. Molotofla rusa direnmek güzel fantazi
    Cevapla
  • Ateş 2 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında finlandiya için de böyle demişlerdi ,Adamlar rusları durdurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Kolombiya'dan peş peşe adımlar! İsrail'i çıldırtacak