Rus devlet televizyonundan nükleer tehdit

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Rus devlet televizyonundan sorumsuzca bir çıkış geldi. Vladimir Putin'e yakın isimlerden Dmitry Kiselyov, Batı'yı nükleer yıkımla tehdit etti.

Rus devlet televizyonundan nükleer tehdit
Rus devlet televizyonundan nükleer tehdit
GİRİŞ 01.03.2022 09:54 GÜNCELLEME 01.03.2022 10:00
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

"Putin'in medyadaki adamı" olarak bilinen Rus devlet televizyonu programcısı Dmitry Kiselyov, Rus lider Putin'in "nükleer caydırıcılığı artırma" emrine değinerek, "Denizaltılarımız 500'den fazla nükleer savaş başlığı vurabilir. Bu, ABD'nin ve diğer tüm NATO ülkelerinin yok edilmesini garanti ediyor" dedi.

"Rusya yoksa dünyaya neden ihtiyacımız olsun ki?" diyerek tehditler savuran Kiselyov, "Rus Stratejik Füze Kuvvetleri'nden henüz bahsetmedim bile. Rusya'nın nükleer potansiyeli dünyadaki en güçlü potansiyel" ifadelerini kullandı.

Kiselyov, Rusya'nın "hipersonik Tsirkon" gibi yeni çağ "süper silahları" ile nükleer kapasitesinin Batı'ya oranla daha güçlü olduğunu ileri sürdü.

Rus tarafının her düzeyde, "nükleer silah kullanma" tehdidini bu kadar sıklıkla dile getirmesi, NATO tarafından "sorumsuzluk" olarak tanımlanıyor. Zira nükleer silah kullanımı insanlığın sonu anlamına gelebilir.

YORUMLAR 15
  • Akif Armutçu 1 yıl önce Şikayet Et
    vur rusya vur. lanet olsun avrupa ve amerikaya.
    Cevapla
  • hıghlander 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Dimitry Ermeni kökenlidir Lavrov gibi.Zalimlik geninde var galiba.Savaşacaksan karı gibi nükleer silahların arkasına saklanarak değil,erkek gibi savaşacaksın anladın mı dimitry.!Ayrıca bir takım yerlerdeki yapay zekalara bağlı ve manuel controlden oto aktivasyon modunda Stand by vaziyette.Siz kendinizinkini kullandığınız anda o sistemler emir beklemeden 3.aktivasyon seviyesine geçip,Rusya'yı cehenneme çevirir...Seni kim sözcü yapmış ya,hasta herif.!
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bekleme saldır namussuz. Ölümden kafir korkar, çünkü ahireti yok sayıyor.
    Cevapla
  • muhterem 2 yıl önce Şikayet Et
    korkaklıktan başka birşey değil ordusu perişan olunca gayrimeşru işler peşine düştü rusya eger böyle birşey olur ise rusya diye biryer kalmaz
    Cevapla
  • Behzad 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Rusyasız bir dünya insan uygarlığının bekasına yarar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı