Ukrayna'dan yeni taktik! Patlatmaya başladılar

Rusya'nın birçok kentte kontrolü ele almaya başlaması ve başkent Kiev'e ilerleyişini sürdürmesi nedeniyle Kiev çevresindeki tüm bağlantı köprüleri havaya uçurulmaya başlandı.

Ukrayna'dan yeni taktik! Patlatmaya başladılar
Ukrayna'dan yeni taktik! Patlatmaya başladılar
GİRİŞ 03.03.2022 06:29 GÜNCELLEME 03.03.2022 11:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları devam ederken, başkent Kiev'e ilerleyen Rus ordusuna karşı Ukrayna ordusu, Kiev'e bağlanan yollarda ve köprülerde önlem alıyor.

Özellikle Kiev'e bağlanan köprüler patlatılarak kullanılamaz hale getirilirken, Rus ordusuna ait askeri araç ve tankların Kiev'e girmesinin önüne geçilmeye çalışılıyor. Kiev'in doğusundaki Baryshivka kırsal bölgesindeki Ukrayna ordusu bir köprüyü daha patlatarak yıktı.

TREN İSTASYONU VE ISITMA SİSTEMLERİ VURULDU

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'nın başkenti Kiev'de tren istasyonu civarı füzeyle vuruldu.

Saldırıda can kaybı olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi.

İçişleri Bakanlığı Danışmanı Anton Geraşenko, şehre sıcak su hattı taşıyan boruların vurulduğunu, Kiev'in bir bölümünde halkın ısınma imkanlarını kaybetmiş olabileceğini belirtti.

Binlerce kişinin savaştan kaçmak için kullandığı Güney Tren İstasyonu, Bağımsızlık Meydanı'na yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • 05032022 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyi bekliyonuz ki,
    Cevapla
  • Düşünen Biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha kaç kere bu Yahudiler ve uşakları kendi elleriyle kendi evlerini yıkacaklar. Allah herşeye hâkimdir. Lütfen Haşr suresini okuyunuz. İdrak edeceksiniz Allah'ın izni ile.
    Cevapla
  • İlker 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD Suriye'den sdg getirsin yola eyt döşer bakarsın Ruslar onları da öldürür ikisi de iyi olur.
    Cevapla
  • Cengaver 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir deyim vardır: "KARAMANIN KOYUNU, SONRA ÇIKAR OYUNU" Aç insanın yapmıyacağı hiçbirşey yoktur, Rusya ya uygulanan ambagonun sonu açlık, aç milyonlarca rus un fırtınası rus yönetimini tepetaklak edeceği günler çok yakın. Putini yapacağı bir is var 500 milyon rus u cezaevine tıkmak.
    Cevapla
  • Vatanını Seven 2 yıl önce Şikayet Et
    1-) Rusyanın nüfusu yaklaşık 150 milyon 2-) Türkiye'nin 12-13 kati toprağı var. Hinterland olarak Türki Cumhuriyetler Hindistan ve hiç kimse olmazsa Çin de yanında. 3-) Maden ve enerji açığı da yok. Yetişmiş eleman ihtiyacını da kendi karşılayabiliyor. 4-) Nükleer silahı da var. Son olarak sevsek te sevmesek te kolay değil o iş. Ama Rusların peyderpey iman etmeleri için dua edebiliriz. Nitekim Rus ordusunda Müslüman askerler yer alıyor. Ukraina ordusu ise evanjeliklerin oyuncağı haline ha geldi ha gelecek.
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece yavaşlatır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor